Conor McDonnel /WWF-UK

A Life on Our Planet

Nieuwe film en boek van David Attenborough: een indrukwekkend levensverhaal.

Lees verder

Op zijn 94e brengt Sir David Attenborough misschien wel zijn belangrijkste film uit. Je kijkt de film David Attenborough: A Life On Our Planet op Netflix. Deze film is een persoonlijk verhaal van Attenborough over hoe het ervoor staat met de natuur op onze planeet. WWF is trots op de jarenlange samenwerking met 'de stem van de natuur'.

De trailer

Tijdens zijn leven bezocht Attenborough elk continent en legde hij de natuur in al zijn variëteit en pracht vast. Nu kijkt hij voor het eerst terug op de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Het boek Een Leven op Onze Planeet

Bestel en lees het boek

In 'Een leven op onze planeet' - de Nederlandstalige versie van het boek bij de film 'A life on our planet' - blikt Sir David Attenborough terug op zijn leven en deelt hij zijn visie voor de toekomst van onze aarde. Hoe maken we met elkaar een betere wereld.

Bestel dit schitterende boek en lees hoe we de aarde kunnen redden.

Een hoopvolle boodschap

David Attenborough: A Life On Our Planet is een oprechte, onthullende en urgente film. Een krachtig, persoonlijk verhaal over de impact van de mens op de natuur én een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Bekijk ook de Our planet documentaireserie

Our Planet is een Netflix Originals documentaireserie en een vier jaar durende samenwerking tussen Silverback Films, WWF en Netflix. De serie, ingsproken door Sir David Attenborough is te zien op Netflix en op YouTube. In september 2020 won de serie twee Emmy-Awards, namelijk Outstanding Documentary Or Nonfiction Series en Outstanding Narrator.