Ik wil de bedreigde
wilde dieren redden!

Ik vind het heel erg dat wilde dieren uitsterven, daarom zamel ik nu met mijn Escaperoom geld in voor de bedreigde zeeschildpad.

Hoe doe je mee met mijn actie voor de bedreigde dieren:

  1. Als kind: word WWF Ranger! Dan kun je in het najaar meehelpen door zelf een actie te bedenken voor het redden van de zeeschildpad.
  2. Sluit je aan bij het WWF actieteam.
  3. Sluit je aan bij WWF als donateur!

Niels bouwde zelf een Escaperoom en beschermt daarmee de zeeschildpad

Als ranger van WWF zag Niels dat hij in actie kon komen om wilde dieren te beschermen. “Van kleins af aan keek ik naar de avonturen van Freek Vonk. Hij is mijn grote voorbeeld.” Vol enthousiasme bedenkt hij steeds weer andere creatieve manieren om geld op te halen voor de wilde dieren. Zo bouwde hij een oude caravan om tot escape-room. Zijn vrienden en familie helpen ondertussen allemaal mee.

 

 

Eerder haalde hij al geld op voor de bescherming van de haai en de tijger. Dit keer besloot hij geld in te zamelen voor de bedreigde zeeschildpad. Met de inzameling hoopt hij bij te dragen aan de betere bescherming van de zeeschildpad en andere dieren in de zee. “Ik kan met mijn acties echt de natuur een beetje helpen.”

En dit wil hij ook graag overdragen aan andere kinderen en volwassenen. Dat het heel makkelijk is om mee te helpen. Met zijn actie hoopt hij dan ook niet alleen geld op te halen, maar ook om aan meer mensen laten zien hoe belangrijk de natuur is voor ons. “En dat we samen het verschil kunnen maken!”

neushoorn zonder hoorn in jungle Richard Barrett / WWF-UK

Wildlife

We delen deze planeet met majestueuze dieren, zoals olifanten, neushoorns en tijgers. WWF wil er voor zorgen dat we deze iconische dieren en hun leefgebieden beschermen en herstellen.

Meer info

Wat kan ik nog meer doen?