Nieuw
Omschrijving

Kom met het hele gezin meer te weten over onze prachtige planeet met het educatieve bordspel BBC Earth: Animals. Met dit interactieve spel leer je veel grappige en interessante feiten over onze planeet en de wilde dieren die er leven. Via een speciale website bekijk je de mooiste video’s van de BBC Earth-serie en beantwoord je meerkeuzevragen. Alle beelden zijn aangeleverd door BBC en tonen iconische momenten uit veel van hun bekroonde BBC Earth-series. Het spel is ook offline te spelen met behulp van de bijgesloten fotokaarten. Dit bordspel is geproduceerd met behulp van duurzame, FSC-gecertificeerde materialen.

BBC Earth: Animals helpt je onze prachtige planeet meer te waarderen. Het spel bestaat uit een spelbord, fotokaarten en toegang tot een speciale website. Op deze website, die te bezoeken is met een Smart TV, laptop, tablet of smartphone, zijn prachtige video’s en bijbehorende vragen te vinden. Ieder spel bevat een unieke code, zodat bij een nieuw spel andere video’s getoond worden.

Beantwoord de vragen via de website en verzamel kaarten voor elk goed antwoord. De speler die na 8 spelrondes vooraan op het spelbord staat, is de winnaar.

Hoe en wat

Het spel is gemaakt met zorg voor de planeet. De fotokaarten zijn vervaardigd van gerecycled papier, de speelstukken van FSC-hout en de doos draagt het FSC keurmerk.

Specificaties
Merk:
Identity Games
Materiaal:
Dit bordspel is geproduceerd met duurzame, FSC-gecertificeerde materialen