Nieuw
Omschrijving

Een kaartspel met de naam PANDA. Dat mag natuurlijk niet ontbreken in de WWF-webshop. Een origineel kaartspel van de Nederlandse spellenuitgever Jolly Dutch.

Je bevindt je in het Giant Panda National Park. Creëer een veilige omgeving voor je dieren. Maar pas op, goedlopende gebieden trekken roofdieren aan.

Scoor de meeste punten door prooidierkaarten in het park te spelen en door roofdierkaarten strategisch te plaatsen. De speler met de meeste punten wint het spel.

Prachtig geillustreerd spel met afbeeldingen van o.a. de reuzenpanda, de Zuid-Chinese tijger, de steenmarter, de sneeuwluipaard en de stompneusaap. Leer spelenderwijs meer over deze dieren.

Een uitgebreide speluitleg vind je op YouTube

Hoe en wat

PANDA is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Jolly Dutch Productions BV. Naast de liefde voor bordspellen is er bij Jolly Dutch ook veel aandacht voor het 'ECO-friendly' produceren van de producten. Dat betekent:

  • Biologisch afbreekbaar plastic
  • Biologisch afbreekbare inkt
  • Gebruik van hars in plaats van lijm
  • In Europa geproduceerd
  • CO2 compensatie voor vervoer
  • Met FSC keurmerk

De spellen van Jolly Dutch zijn vrolijk (Jolly), duren niet te lang en zijn niet te gecompliceerd.

Specificaties
Materiaal:
FSC-gecertificeerd papier en karton
Bron:
Nederland
Auteur:
Adrie Drent
Illustrator:
Zhenya Lyapina
Publicatie jaar:
2024

Prachtige illustraties

Het kaartspel bevat prachtige, natuurgetrouwe afbeeldingen van bekende en minder bekende dieren. Dit maakt het spel extra leuk om te spelen en leerzaam bovendien.

Dit vind je misschien ook leuk