Juli 2021 weer leverbaar
Omschrijving

Begin 2020 stond Australië in brand. Het leefgebied van de koala's werd verwoest door deze vreselijke bosbranden. WWF Nederland heeft WWF Australië geholpen met een inzamelingsactie. Maar het is nog steeds nodig om de koala's en andere dieren te beschermen. Help ook mee door deze koala moeder met kind knuffel te bestellen. Een groot deel van de opbrengst gaat direct naar de inzamelingsactie voor Australië.

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Grijs
Maat:
28 cm
Materiaal:
Buitenkant: 80% Acrylic / 20% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

Dit vind je misschien ook leuk

WWF-knuffel Wallaby moeder met kind (19 cm)

Knuffelen met deze lieve kangoeroes

€ 20,95

WWF-knuffel Chimpansee moeder met kind (30 cm)

Wat een liefde tussen deze twee chimpansees

€ 42,95

WWF-knuffel IJsbeer moeder met kind (28 cm)

Knuffelen met twee ijsberen

€ 49,95

WWF-knuffel Orang-Oetan moeder met kind (25 cm)

Kijk eens hoe lief ze samen zijn!

€ 49,95