Peter Chadwick / WWF

Limited edition Cap ontworpen door Tess van Zalinge

I donated

Steun de natuur en krijg gratis deze Cap

Natuur is geen bijzaak, maar keiharde hoofdzaak. Want natuur verdwijnt snel. Veel te snel. Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. Vandaag nog. Dit lukt alleen als we het samen doen. Draag uit dat jij de natuur belangrijk vindt!

Tess van Zalinge: "Ik zet mij met deze unieke samenwerking in voor WWF: Het is namelijk vijf voor twaalf. Natuurverlies en klimaatverandering zijn niet langer ver-van-ons-bed-shows. Ze raken ons állemaal, elke dag opnieuw. Het beschermen van de natuur en het klimaat is simpelweg goed voor iedereen, inclusief onszelf."

Donateurschap

One size fits all.
Bedrag per jaar:
Je mag 'natuur'lijk ook een hoger jaarbedrag invullen ;)
Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting Het Wereld Natuur Fonds en je bank om één keer per jaar dit bedrag af te schrijven, tot het moment dat je opzegt.
Je gegevens
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Jouw voorkeuren

WWF_cap_donated.gif

Samen voor meer natuur

Natuurbescherming heeft een jarenlange doorlooptijd. Met jouw hulp maken we samen de wereld groener. We hopen dat je onze projecten een aantal jaar wil steunen met jouw bijdrage. Bekijk de actievoorwaarden.

De petten zijn volledig duurzaam geproduceerd door het Nederlandse productiehuis ‘Unrobe.’ Unrobe gebruikt gerecyclede en biologische materialen voor de productie van kleding en accessoires en streeft naar een gesloten en circulaire productieketen. De pet wordt binnen enkele dagen bij je geleverd.

Tess' statement

Bio Tess van Zalinge

'Conscious maker' Tess van Zalinge ontwerpt op het snijvlak van couture en ready-to-wear. Ze herleeft en viert hierbij de tradities van Nederlands erfgoed en de lokale ontwerp-cultuur. Haar doel is om te delen met haar creaties. Om verhalen, herinneringen en ambacht technieken te delen om zo erfgoed te borgen dat anders vergeten zal worden. Om ontwerpen te maken die lang meegaan en worden gemaakt met onverwachte combinaties, stemt Tess haar ambities af op toewijding aan circulaire duurzaamheid. Ontwerpen om te koesteren met een positieve en bewuste bijdrage.

Nature's Captions

Caps that speak for our planet

Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. Vandaag nog. Dit lukt alleen als we het samen doen.

Met een duurzaam geproduceerde Statement Cap steun je de natuur direct en maken we samen de wereld groener.

naturepl.com  / Andy Rouse / WWF

Een greep uit onze resultaten!

Samen voor meer natuur

Samen met Loiza Lamers, S10, Geraldine Kemper, Vjeze Fur en Leafs ontwierp conscious designer Tess van Zalinge speciaal voor WWF 6 unieke Statement Caps

Draag bij aan meer natuur, draag de special edition Statement Cap.

Daniël Nelson