Met gratis groeimeter
Omschrijving

Steun op een leuke manier het werk van WWF; adopteer symbolisch een olifant! Met jouw aankoop beschermen we de olifant en zijn leefomgeving.

Waarom is het nodig een olifant te adopteren?

Olifanten worden in Afrika en Azië vaak gestroopt voor hun ivoren slagtanden. Ook wordt het leefgebied van olifanten steeds kleiner doordat de bevolking toeneemt.

Wat doet WWF om de olifant te beschermen? 

  • Tegengaan van illegale handel in ivoor
  • Instellen en uitbreiden van beschermde leefgebieden
  • Tegengaan van stroperij door training en samenwerking met de lokale bevolking

Adopteer nu symbolisch een olifant en help WWF bij de bescherming van dit mooie dier. Een adoptie is eenmalig. Je zit dus nergens aan vast.

Het vernieuwde olifant-adoptiepakket bevat:

  • Schattige pluchen olifantknuffel (15cm)
  • Leuk boekje met nuttige informatie over de olifant en tips om zelf in actie te komen
  • De WWF-groeimeter waarop je precies kunt zien hoe lang je kind is en leuke feitjes over verschillende dieren kan aflezen.

Dit olifant-adoptiepakket is erg leuk om cadeau te geven aan je eigen kinderen, je kleinkinderen of je buurjongen of -meisje.

Specificaties
Merk:
WWF

Ben jij al net zo groot...

...als een panda? Of als een leeuw? In dit adoptiepakket zit de WWF-groeimeter. Hang 'm op aan de muur van de kinderkamer en vergelijk de lengte van je kind met het geadopteerde dier en met de andere wilde dieren die door WWF beschermd worden. 

Op de groeimeter staan leuke weetjes over de te adopteren dieren en via de QR-code op de groeiemeter kom je nog veel meer te weten over deze dieren.

Dit maakt dit adoptiepakket ook erg geschikt als kraamcadeau of eerste verjaardag cadeau.

Boekje gemaakt van olifantsgras

In dit adoptiepakket zit een boekje dat gemaakt is van olifantsgras. Deze plant groeit gewoon in Nederland en is heel milieuvriendelijk.

 

 
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Bedreigde dier- of plantensoort (EN, endangered, 4)
Greg Armfield / WWF-UK

Waarom is het nodig een olifant te adopteren?

Olifanten worden in Afrika en Azië vaak gestroopt voor hun ivoren slagtanden. Ook wordt het leefgebied van olifanten steeds kleiner doordat de bevolking toeneemt.

Lees meer over hoe we samen de olifanten kunnen beschermen.

Dit vind je misschien ook leuk