Omschrijving

Nieuw in de collectie: WWF Cub Club. Knuffels geschikt voor de allerjongsten. Gemaakt van de fijnste en zachtste materialen.

Maak kennis met Ebu the Elephant. Uw baby zal hem geweldig vinden. Heerlijk zacht en met knisperende flaporen die het gehoor van uw kleine stimuleren.

Nu ook leverbaar in deze mooie grote donkergrijze uitvoering van 29 cm hoog.

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Cub Club Collectie van BonTonToys
Kleur:
Donkergrijs
Maat:
29 cm
Materiaal:
Buitenkant: 100% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Bedreigde dier- of plantensoort (EN, endangered, 4)

De WWF Cub Club

Deze knuffel komt uit de WWF Cub Club collectie welke door WWF en Bon Ton Toys speciaal ontwikkeld is voor de allerkleinsten. Gemaakt van de allerzachtste materialen in trendy kleuren die goed in de kinderkamer passen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.

Dit vind je misschien ook leuk