Nieuw
Omschrijving

Op zoek naar een handige én duurzame hoes voor om je laptop? Dan is dit het ideale product!

Deze laptop organizer heeft, naast een groot laptopvak (voor 14 inch laptops, maar 13 inch past ook prima), nog meer handige plekken om spullen in op te bergen! Er zit nog een groot vak (groter dan A4 formaat) en twee kleinere vakjes in. Met de elastieke band hou je alles stevig bij elkaar.

Bovendien is dit een heel duurzaam product. Het is gemaakt van gerecycled textiel. En niet zo maar textiel. Deze witte laptophoes is gemaakt van witte ziekenhuis uniformen met kleuraccenten van kraagjes, manchetten, biesjes in blauw, roze, groen en lila. Ze hebben door heel Nederland zorg verleend aan ieder dit dat hard nodig had. En nu verleent dit product jou een dienst. Wees er zuinig op, want wat wit is, moet natuurlijk mooi wit blijven.

Door een laptophoes van gerecycled textiel te kopen bespaar je veel water ten opzichte van een product van nieuw textiel.

Deze organizer is geschikt voor laptops met maximale afmetingen van 33 x 25 cm en een dikte van 2 cm.

Hoe en wat

Dit product is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf i-did, een duurzame en sociale onderneming met als doel: sociale inclusie door middel van werk en het verwerken van reststromen textiel.

In Den Haag staat de i-did Factory, wereldwijd de enige in zijn soort die een compleet circulaire viltketen onder één dak brengt. Zelfs kleine hoeveelheden oud textiel worden hier tot gerecycled vilt verwerkt. Al dat prachtige vilt vormt de basis voor sociaal doen: langdurig werklozen aan het werk helpen.

Het proces van de Factory begint wanneer een lading kleding binnenkomt om te vervilten. Dit kan consumenten kleding zijn of aangeleverde bedrijfskleding. Door het versnijden ontstaan de grove en fijne vezels. De vezels worden vervolgens verhoudingsgewijs gemengd met  gerecycled polyester. Dit zorgt voor de stevigheid in het uiteindelijke gerecycled vilt.

‚ÄčDaarna wordt het vilt op de juiste breedte gesneden en opgerold. In het vilt zie je nog steeds stukken van de oude kleding terug, hierdoor draagt het altijd een verhaal met zich mee!

Specificaties
Merk:
i-did
Kleur:
Hoofdzakelijk wit
Materiaal:
Vilten gemaakt van oude (bedrijfs)kleding
Afmetingen:
Dicht 36,5 x 28 cm en open 36,5 x 56,5 cm

Handige indeling

Laptop-organizer-03-uitleg.jpg

Gemaakt van ziekenhuis uniformen

Het vilt van deze laptophoes is gemaakt van gerecycled textiel. In dit geval van witte ziekenhuis uniformen met kleuraccenten van kraagjes, manchetten, biesjes in blauw, roze, groen en lila. Hoe bijzonder en duurzaam is dat?

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk