Omschrijving

In samenwerking met Bekking & Blitz heeft WWF Nederland een aantal ansichtkaartenmapjes ontwikkeld bestaande uit vijf verschillende kaarten (ieder twee maal in het mapje) inclusief enveloppen. De kaarten zijn geschikt als kerstkaart, maar doordat ze blanco zijn kunnen ze ook na de kerstdagen nog prima verstuurd worden.

Het thema 'Winterdieren' toont een vijftal illustraties van de Nederlandse kunstenares Maartje Bodt.

Bekijk en bestel ook de andere mapjes met (kerst)kaarten.

 

Hoe en wat

Bekking & Blitz is sinds 1929 dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Het familiebedrijf, dat in Amsterdam werd opgericht door Hein Bekking, begon als boekenuitgeverij en ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Niels Bekking over duurzaam ondernemen: "Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!"

Specificaties
Merk:
Bekking & Blitz
Materiaal:
FSC-papier
Bron:
Nederland
Afmetingen:
Kaart: 14,5 x 14,5 cm

De foto's in dit kaartenmapje

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk