Nieuw
Omschrijving

Een rijke schuimzeep met de milde geur van groene thee. Zacht voor je huid, omdat het voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Met de 500 ml in deze navulzak kun je 5 keer een hele ZO foamer vullen en 1.500 keer pompen. ZO handen schoon gaat daardoor drie keer langer mee dan gewone handzeep.

Dit startpakket bevat:

1x forever bottle
5× handen Schoon Refill 

 

Foam it! ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met milde geur die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De eerste handzeep die echt duurzaam is. Je handen worden schoon én zacht. Dus handen wassen? Foam it!


Geur
Verse bladeren, citrus, en heel veel groen. Wij worden helemaal rustig van de frisse geur van ZO handen schoon groene thee. De parfums die we in de schuimzeep gebruiken zijn 100% natuurlijk. Dat is uniek, dus daar zijn we trots op. Met alleen maar ingrediënten die in de natuur voorkomen, breekt de natuur ZO snel af en sparen we het milieu. Daarom vind je op onze verpakkingen geen gevarensymbolen.

Ingrediënten
In ZO handen schoon groene thee zitten alleen 100% natuurlijke, vegan ingrediënten. Daarom staan er op onze verpakkingen geen gevarensymbolen. Dit zijn de stoffen die we gebruiken:

Aqua (water), Coco-glucoside, Betaïne, Glycerin, Ammonium Lauryl Sulfate, Linalool

Hoe en wat

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. Op die manier hoeven wij geen water te vervoeren. Al onze producten zijn vegan. Samen werken we aan een schone planeet.

Specificaties
Merk:
ZO Schoon
Kleur:
Fleskleur: Onyx
Bron:
Nederland

ZO werkt het

  1. Mix it. Giet ZO handen schoon tot de streep in de foamer. Zet de kraan zachtjes en vul tot de tweede streep met water. Zwenk een paar keer. Je kunt beter niet schudden.
  2. Foam it. Maak je handen nat en pomp 1 of 2 keer. Met een volle foamer kun je maar liefst 300 keer pompen.
  3. Wash it. Was je handen voor 20 - 30 seconden. Goed afdrogen met een schone handdoek of papier.
 

Ontworpen voor hergebruik

De producten van ZO Schoon zijn recyclebaar. Van het startpakket maak je een retourbox waar je lege navulzakken en sprayers in verzamelt.

Op de verpakking van het startpakket staat beschreven hoe je in 3 stappen een retourbox ervan maakt. Heb je een lege navulzak, een versleten doek of een kapotte sprayer? Verzamel deze dan in de retourbox. Retourbox vol? Dan stuur je hem gratis terug naar ZO.

Hier vind je het retouradres.

Geen transport van water

We vervoeren zo min mogelijk water. Want dat komt thuis gewoon uit de kraan. ZO handen schoon is een concentraat. Je mixt het met water uit je eigen kraan, in een fles die een leven lang meegaat. Met 1 navulzak vul je maar liefst 5 foamers.

 

Een schoon huis zonder de planeet om zeep te helpen

Bekijk het volledige assortiment schoonmaakartikelen van ZO Schoon op de merkenpagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk