Nieuw
Omschrijving

Met dit rijke schuim, met de frisse geur van pompelmoes en limoen, haal je vuil en vet zo van je vaat: makkelijker dan een knijpfles én zuiniger met water en energie, omdat je vooral koud water gebruikt. Even foamen, naspoelen en afdrogen.

Het startpakket bestaat uit:

1x forever bottle
5 x refill afwas schoon

Met ZO afwas schoon doe je niet alleen de vaat. Het is ideaal voor het reinigen van de oven, blender, het rooster van de afzuigkap, babyflesjes, de airfryer en de barbecue. Even infoamen, laten intrekken en afnemen met een doek of keukenpapier.


Geur
Fris én bitterzoet. Nee, we hebben het niet over de liefde, maar over de geur van ZO afwas schoon: pompelmoes en limoen. De parfums die we in de afwasfoam gebruiken zijn 100% natuurlijk. Dat is uniek, dus daar zijn we trots op. Met alleen maar ingrediënten die in de natuur voorkomen, breekt de natuur ZO snel af en sparen we het milieu. Daarom vind je op onze verpakkingen geen gevarensymbolen.

Ingrediënten
Op onze verpakkingen staan geen gevarensymbolen. Dat hoeft ook niet. Dit zijn de stoffen die we gebruiken.

Water, Glycerol, Coco-glucoside, Sodium cocoyl glutamaat, Glycerolester, Capryloyl/caproyl/methyl glucamide, Sodium Caprylyl Sulfate, Sodiumlaurylsulfaat, ​​Ammoniumlaurylsulfaat, Citric acid (citroenzuur), Sodium Benzoate, Parfum (limonene), Parfum (linalool).

Is je sprayer én de navulzak leeg? Bestel dan een nieuwe navulzak ZO Afwas Schoon.

Hoe en wat

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. Op die manier hoeven wij geen water te vervoeren. Al onze producten zijn vegan. Samen werken we aan een schone planeet.

Specificaties
Merk:
ZO Schoon
Kleur:
Fleskleur: Onyx
Bron:
Nederland
Milieuvriendelijk:

ZO werkt het

ZO afwas schoon is schuimend afwasmiddel: het eerste van Nederland. Schuim heeft als voordeel dat je nooit teveel gebruikt. Bovendien heb je zo geen zeepresten. Foam je vaat 1 of 2 keer in en gebruik een borstel of kokosspons om het vuil weg te halen. Spoel daarna af met koud water en laat drogen. Is je vaat heel erg vet? Gebruik dan warm water.

  1. Giet ZO afwas schoon tot de streep in de foamer en vul de overige 80% met water.
  2. Spoel met koud water eerst het zichtbare vuil van je vaat: denk aan etensresten.
  3. Foam ZO afwas schoon op je vaat. Voor een beker en glas is 1 keer genoeg. Een ovenschaal foam je 3 tot 4 keer.
  4. Borstel (of was) het vuil eraf, spoel af en laat drogen of droog je vaat af met een theedoek.

 

 

Ontworpen voor hergebruik

De producten van ZO Schoon zijn recyclebaar. Van het startpakket maak je een retourbox waar je lege navulzakken en sprayers in verzamelt.

Op de verpakking van het startpakket staat beschreven hoe je in 3 stappen een retourbox ervan maakt. Heb je een lege navulzak, een versleten doek of een kapotte sprayer? Verzamel deze dan in de retourbox. Retourbox vol? Dan stuur je hem gratis terug naar ZO.

Hier vind je het retouradres.

Geen transport van water

Een gemiddeld kant-en-klaar reinigingsmiddel bestaat voor meer dan 90% uit water. Maar water komt gewoon bij jou uit de kraan. Als we dat niet hoeven vervoeren, scheelt het veel volume en gewicht en rijden er veel minder vrachtwagens. Met 1 navulzak sparen we 10 plastic flessen uit en maar liefst 5 liter reiniger.

 

 

Een schoon huis zonder de planeet om zeep te helpen

Bekijk het volledige assortiment schoonmaakartikelen van ZO Schoon op de merkenpagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk