Nieuw
Omschrijving

Met dit pakket is waspret gegarandeerd. En bovendien bevat het 0% plastic en is het 100% natuurlijk. Een duurzaam alternatief voor 'gewone' zeep en daarom ook niet alleen een leuk cadeau voor je moeder, je oma of je vriendin, maar ook voor de natuur.

Dit duurzame zeeppakket bevat:

  • 1x Hand & lichaamszeep (120 gram)
  • 1x Afwaszeep (120 gram)
  • 1x Waszeep (120 gram)

De verpakking is tevens de verzenddoos. Dat scheelt weer karton. 

      

Hoe en wat

Seepje is B Corp en voldoet daarmee aan strenge eisen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid. De flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic uit Rotterdam (97%) en het transport van de superschillen van India naar Nederland wordt gecompenseerd met duurzame biobrandstof. De vloeibare producten bevatten RSPO-gecertificeerde mass-balanced palmolie.

Seepje streeft een schonere én mooiere wereld na door de beste was- en poetsmiddelen te maken op basis van natuurlijke ingrediënten. Zoals de schil van de Sapindus mukorossi vrucht, die in overvloed aan bomen in India en Nepal groeit. Wanneer deze superschillen water zien, maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan. Op basis van de schillen maakt Seepje een vloeibaar extract, dat de basis vormt voor alle Seepjes. 

Meer weten over Seepje en al hun heerlijke producten? Kijk dan op www.seepje.nl/seepje-shop/

Specificaties
Merk:
Seepje
Milieuvriendelijk:

Drie vaste zeepproducten

Dit pakket bevat drie vaste zepen:

Met het groene blok ga je voor een nieuwe manier van afwassen. Een fossielvrije manier. Wrijf met een vochtige afwasborstel over de zeep tot het schuimt.

Het oranje/roze blok is een 100% natuurlijke hand- en lichaamszeep gemaakt met fairtrade biologische shea butter. Voor een schone én zachte huid voor handen en lichaam.

Het witte blok is de natuurlijke waszeep. Ideaal om vlekken mee te verwijderen. Maak de waszeep en de vlek nat met lauw water en wrijf de vlek in. Even laten intrekken en was zoals je gewend bent.

Seepje. Was je wereld schoon.

 

Dit vind je misschien ook leuk