Nieuw
Omschrijving

Is je sprayer leeg? Met de ZO glas schoon navulzak heb je genoeg reiniger in huis om de sprayer 10 keer te vullen.

Heb je nog geen sprayer? Bestel dan eerst het startpakket ZO Glas Schoon.

Voor een streeploos resultaat. Met ZO glas schoon en de ZO glasdoek maak je spiegels, ramen en beeldschermen streeploos schoon. Dankzij de handzame sprayer ook ideaal voor de auto en de caravan. Natuurlijk zonder ammonia, spiritus of andere schadelijke stoffen.

In ZO glas schoon zit geen parfum. Want zo worden de spiegel, de ruiten en het beeldscherm van je tv streeploos schoon. Natuurlijk maak je ook je autoruiten, je glazen tafel en die ene glazen vaas stralend schoon met ZO glas schoon.


Geur
Geurloos

Ingrediënten
In al onze reinigers zitten alleen 100% natuurlijke, vegan ingrediënten. Daarom staan er op onze verpakkingen geen gevarensymbolen. Dit zijn de stoffen die we gebruiken:

Aqua (water),Coco-glucoside, Capryloyl/caproyl/methyl glucamide, Coco-betaïne, Citric acid (citroenzuur).

Hoe en wat

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. Op die manier hoeven wij geen water te vervoeren. Al onze producten zijn vegan. Samen werken we aan een schone planeet.

Specificaties
Merk:
ZO Schoon
Bron:
Nederland
Milieuvriendelijk:

ZO werkt het

  1. Mix it. Giet de reiniger tot de streep in de sprayer.
  2. Spray it. Spray ZO op het oppervlak. Maak je elektrische apparaten schoon? Spray dan op de doek
  3. Wipe it. Laat ZO even inwerken. Maak je doek een beetje vochtig en wipe it!
 

Ontworpen voor hergebruik

De producten van ZO Schoon zijn recyclebaar. Van het startpakket maak je een retourbox waar je lege navulzakken en sprayers in verzamelt.

Op de verpakking van het startpakket staat beschreven hoe je in 3 stappen een retourbox ervan maakt. Heb je een lege navulzak, een versleten doek of een kapotte sprayer? Verzamel deze dan in de retourbox. Retourbox vol? Dan stuur je hem gratis terug naar ZO.

Hier vind je het retouradres.

Geen transport van water

Een gemiddeld kant-en-klaar reinigingsmiddel bestaat voor meer dan 90% uit water. Maar water komt gewoon bij jou uit de kraan. Als we dat niet hoeven vervoeren, scheelt het veel volume en gewicht en rijden er veel minder vrachtwagens. Met 1 navulzak sparen we 10 plastic flessen uit en maar liefst 5 liter reiniger.

 

 

Een schoon huis zonder de planeet om zeep te helpen

Bekijk het volledige assortiment schoonmaakartikelen van ZO Schoon op de merkenpagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk