Nieuw
Omschrijving

ZO sanitair schoon is er speciaal voor de badkamer en de wc. Deze milieuvriendelijke sanitairreiniger verwijdert kalk en zeeprestjes, voorkomt kalkaanslag.

Dit startpakket bevat:

1x forever bottle
10× Sanitair Schoon Refill met eucalyptus en rozemarijn
1× sanitair schoon microvezeldoek (300 – 400× uitwasbaar)

 

ZO sanitair schoon is er speciaal voor de badkamer en de wc. Deze milieuvriendelijke sanitairreiniger verwijdert kalk en zeeprestjes, voorkomt kalkaanslag. En laat je tegels, wastafel, bad, douche en wc weer glanzen.

Geur
Je ruikt de spa, gewoon in je eigen badkamer. Want ZO sanitair schoon heeft de frisse geur van eucalyptus en rozemarijn. De parfums die we in de reinigers gebruiken zijn 100% natuurlijk. Dat is uniek, dus daar zijn we trots op. Met alleen maar ingrediënten die in de natuur voorkomen, breekt de natuur ZO snel af en sparen we het milieu.

Ingrediënten
In al onze reinigers zitten alleen 100% natuurlijke, vegan ingrediënten. Daarom staan er op onze verpakkingen geen gevarensymbolen. Dit zijn de stoffen die we gebruiken:

Aqua (water), Coco-glucoside, Lactic acid (melkzuur), Parfum, Limonene, linalool.

Is je sprayer én de navulzak leeg? Bestel dan een nieuwe navulzak ZO Sanitair Schoon.

Hoe en wat

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. Op die manier hoeven wij geen water te vervoeren. Al onze producten zijn vegan. Samen werken we aan een schone planeet.

Specificaties
Merk:
ZO Schoon
Kleur:
Fleskleur: Onyx
Bron:
Nederland
Milieuvriendelijk:

ZO werkt het

  1. Mix it. Giet de reiniger tot de streep in de sprayer.
  2. Spray it. Spray ZO op het oppervlak. Maak je elektrische apparaten schoon? Spray dan op de doek
  3. Wipe it. Laat ZO even inwerken. Maak je doek een beetje vochtig en wipe it!
 

Ontworpen voor hergebruik

De producten van ZO Schoon zijn recyclebaar. Van het startpakket maak je een retourbox waar je lege navulzakken en sprayers in verzamelt.

Op de verpakking van het startpakket staat beschreven hoe je in 3 stappen een retourbox ervan maakt. Heb je een lege navulzak, een versleten doek of een kapotte sprayer? Verzamel deze dan in de retourbox. Retourbox vol? Dan stuur je hem gratis terug naar ZO.

Hier vind je het retouradres.

Geen transport van water

Een gemiddeld kant-en-klaar reinigingsmiddel bestaat voor meer dan 90% uit water. Maar water komt gewoon bij jou uit de kraan. Als we dat niet hoeven vervoeren, scheelt het veel volume en gewicht en rijden er veel minder vrachtwagens. Met 1 navulzak sparen we 10 plastic flessen uit en maar liefst 5 liter reiniger.

 

 

Een schoon huis zonder de planeet om zeep te helpen

Bekijk het volledige assortiment schoonmaakartikelen van ZO Schoon op de merkenpagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk