Vraag het Rangers zomer doeboek aan!

Leuk voor thuis of op vakantie.

Doeboek in huis

conversion image
Voor €2,95
Het extra dikke doeboek: ideaal om lekker thuis te lezen, voor onderweg of op vakantie! Bestel 'm nu, dan ligt 'ie zo snel mogelijk in je brievenbus!

Doeboek digitaal

conversion image
Gratis in je mail

Ontvang gratis de digitale versie in je inbox én krijg 11x per jaar de superleuke Rangers Update.

Jouw kind hoeft zich geen moment te vervelen deze zomer

Gaan jullie deze zomer ook op vakantie? Vergeet dan niet het Grote WWF-Rangers doeboek mee te nemen! Het doeboek - voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud - staat boordevol spannende verhalen, puzzels, spelletjes en prijsvragen. Laat je betoveren door de Europese natuur en wildlife, zoals slangen, beren en de lynx. En weet je wat het beste is? Je komt niet alleen uitgerust, maar ook goed voorbereid aan op je bestemming.

Ontvang - tegen een kleine bijdrage - het Grote WWF-Rangers doeboek in je brievenbus of download gratis de digitale versie.

Is jouw (klein)kind al Ranger? Dan ontvang die automatisch het doeboek bij de eerstvolgende Rangers Report (begin juli).

Zo ziet het doeboek eruit

Bekijk hier alvast een paar pagina's

Beluister Sterrins podcasts

Voor het WWF-Rangers doeboek heeft ecoloog en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge enkele podcast-afleveringen gemaakt over de dieren die je tegenkomt tijdens je reis. Sterrin neemt je mee om alles te leren over de leukste, liefste en meest bijzondere dieren die er op de wereld bestaan.

Beluister de volledige serie 'Sterrin's Dierenencyclopedie' op Spotify, Apple podcast of andere podcastplatforms.

 

Veelgestelde vragen

Waarom betaal ik een kleine bijdrage voor de papieren versie van het doeboek?

Het doeboek bevat 35 pagina’s vol lees- en puzzelplezier en ligt binnen 4 werkdagen bij je op de mat. We vragen daarom een kleine bijdrage voor de papier- en verzendkosten.

Wanneer ontvang ik het Rangers doeboek?

De digitale versie van het doeboek ontvang je direct in je inbox. We streven ernaar om de papieren versie binnen 6 werkdagen op de deurmat te leggen. Soms doet de post er iets langer over.

Kan ik mijn kind meteen Ranger maken?

Is jouw kind tussen de 3 en 12 jaar oud en gek op wilde dieren en de natuur? Meld je kind dan hier aan. Samen met 80.0000 andere Rangers komen we in actie en beschermen we de wereldwijde natuur.

Mijn kind is al Ranger. Kunnen wij ook het Rangers doeboek ontvangen?

Alle Rangers tussen de 7 en 11 jaar ontvangen automatisch het doeboek bij de eerstvolgende Rangers Report (begin juli). Houd de brievenbus dus goed in de gaten!

Fijne vakantie ❤️

Tom Svensson / Comedy Wildlife Photography Awards