Nieuw
Omschrijving

De perfecte metgezel voor elke dag: onze duurzame WWF-fietstas in tijdloos design is ook een milieuvriendelijke, duurzame en praktische boodschappentas.

Gemaakt van rijstzakken
Deze tas van het Deense merk COBAGS is gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van gebruikte rijstzakken die in de straten van Vietnam zijn verzameld.
Elke tas helpt dus niet alleen om de behoefte aan tassen voor eenmalig gebruik te verminderen, maar helpt ook om plastic afval over de hele wereld te verminderen.

Handig in gebruik
De opvouwbare fietstas is handig, makkelijk in gebruik en makkelijk op te bergen. Klaar voor gebruik wanneer je ze nodig hebt. Hij heeft een inhoud van 21 liter, is gevuld 40 x 29 x 18 cm groot en heeft een draagvermogen van 8 kg. Het heeft versterkte stiksels en een T-vormige handgreep op het railsysteem voor eenvoudig losmaken met twee vingers. Met een elastiek om ditzelfde T-vormige onderdeel sluit je de tas af, maar daarmee is de tas niet volledig waterdicht. De tas past op fietsen met standaard bagagedragers en spatborden met steunen. 

Hoe en wat

COBAGS is een Deens bedrijf dat producten maakt die niet alleen veilig en eenvoudig te gebruiken zijn, maar ook milieuvriendelijk. Hier vinden wij de materiaalkeuze een van de belangrijkste gebieden. Een groen materiaal is pas groen als het ook nog eens duurzaam is en dus meerdere keren hergebruikt kan worden.

Al onze Bikezacs zijn dan ook gemaakt van geweven PP, een sterk kunststof materiaal. Omdat plastic afval een belangrijk onderwerp is, worden al onze tassen gemaakt van rijstzakken na consumptie, wat betekent dat ze al door mensen zijn gebruikt en vervolgens zijn opgehaald van de straten in Zuidoost-Azië (voornamelijk Vietnam). De rijstzakken worden gesmolten en gerecycled tot nieuw geweven PP, dat gebruikt wordt voor onze zakken.

Specificaties
Merk:
COBAGS
Kleur:
Antraciet/zwart
Materiaal:
Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van gebruikte rijstzakken
Bron:
Vietnam
Afmetingen:
40 x 29 x 18 cm
Wasadvies:
Handwas

Handig in gebruik

Ben je met de fiets aangekomen op bestemming? Haal dan de tas eenvoudig van de bagagedrager af en neem 'm mee naar de sportschool of de winkels. De tas is ook heel goed als schoudertas te dragen.

 

Gebruiksinstructies

WWF-Fietstas-Cobags-05.pngWWF-Fietstas-Cobags-06.pngWWF-Fietstas-Cobags-07.png

Dit vind je misschien ook leuk