De kleurrijke tangare

Met het kleurrijke Tangare Bosje herstel je 15 m2 bos in het Atlantisch Regenwoud. Dit unieke woud strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay. Er leven 1000 soorten vogels, 24 apensoorten en op één hectare staan wel 440 verschillende bomen. Veel van de bijzondere dieren die in het Atlantisch Regenwoud leven, komen nergens anders ter wereld voor. Dit geldt ook voor de bedreigde zevenkleurige tangare, een prachtige vogel van 20 cm. Maar deze enorme biodiversiteit aan bos, planten en dieren heeft plaatsgemaakt voor landbouw en veeteelt. Hierdoor zijn alleen nog kleine stukjes regenwoud over. Met dit Bosje Bomen help jij bos in dit regenwoud te herstellen en weer met elkaar te verbinden.

 

 

Een mooi aandenken

Wat krijgt de persoon aan wie jij dit Bosje Bomen cadeau geeft?

  • Er wordt 15m2 bos hersteld in het Atlantisch Regenwoud namens jouw vriend(in), collega of familielid.
  • Hij of zij krijgt per post een envelop van bloeipapier met daarin 2 kaartjes: een kaartje van bloeipapier met uitleg over het Bosje Bomen én een kaartje met jouw persoonlijke boodschap.
  • We e-mailen een persoonlijke bedankvideo, waarin onze Bossenexpert Merijn uitlegt waarom dit Bosje zo bijzonder is. Deze mail sturen we binnen 1 werkdag nadat je het Bosje hebt gekocht. We gebruiken dit mailadres alleen om de persoonlijke video te sturen, we slaan het niet op.

Wil je meer weten over deze actie, bekijk dan de Veelgestelde vragen.

Dit vind je misschien ook leuk

Luiaard: een relaxed Bosje

We herstellen 30 m2 bos in het Atlantisch Regenwoud.

€ 19,95

Jaguar: een krachtig Bosje

We herstellen 45 m2 bos in het Atlantisch Regenwoud.

€ 29,95