Paperback
Omschrijving

Let op: dit betreft de paperback versie van dit boek. De hardback versie is momenteel niet verkrijgbaar.

Sir David Attenborough, de bekendste natuurpresentator ter wereld, blikt terug op zijn leven en deelt zijn visie voor de toekomst van onze aarde.

In dit autobiografische boek van Sir David Attenborough (Life, Planet Earth, Blue Planet) neemt de filmmaker je mee in zijn wereld – en de planeet van ons allemaal. Voor het eerst beschrijft hij op geheel eigen wijze de belangrijkste momenten in zijn leven als bioloog. Hoe hij oog in oog stond met wilde dieren en zijn leven wijdde aan het vastleggen van de natuur in al haar schoonheid en diversiteit. Ook vertelt Attenborough over de verwoestende veranderingen die hij in al zijn jaren met eigen ogen heeft gezien.
Een actueel boek met dringende, maar hoopvolle boodschappen voor de toekomst. Kijk door de ogen van de man die de natuur een stem gaf.

Hoe en wat

Over de auteur: David Attenborough

Sir David Attenborough is een van de meest invloedrijke en bewonderde sterren van de Britse televisie. Zijn carrière omspant bijna zeventig jaar en leverde hem talloze prijzen en onderscheidingen op. Life, Frozen Planet, Planet Earth en Blue Planet behoren tot de meest bekeken natuurprogramma’s aller tijden. Een leven op onze planeet is geschreven in samenwerking met regisseur en wetenschapsjournalist Jonnie Hughes en is zijn boodschap voor een betere planeet.

Specificaties
Merk:
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Afmetingen:
21,4 x 14 x 2,4 cm
Aantal pagina's:
272
Auteur:
David Attenborough
Publicatie jaar:
2021
ISBN nummer:
9789021029252
Sir David Attenboroughthe in Maasai Mara, Kenya
Sir David Attenborough
De natuur heeft altijd voor ons gezorgd. Nu is het de hoogste tijd dat wij voor de natuur gaan zorgen.

We hebben nog één kans om voor ons zelf een perfect thuis te creëren en de fantastische planeet die we hebben geërfd te herstellen. Meer dan de wil om het te doen hebben we niet nodig.

Dit vind je misschien ook leuk