Omschrijving

De tijgers maken een brullende comeback! De populatie van de schitterende dieren is meer dan verdubbeld sinds 2006. Trek wat wilde strepen aan om ervoor te zorgen dat het grote poezenbeest de Aziatische wouden weer overneemt.

De ontwerpen van deze sokkencolectie vestigen de aandacht op wat WWF bereikt heeft met natuurbeschermingswerk. Laten we het goede nieuws verspreiden. 

Deze sokken zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Vader en zoon met dezelfde sokken, hoe leuk is dat?

Hoe en wat

Happy Socks en WWF zijn een samenwerking aangegaan om te vieren wat WWF met haar natuurbeschermingswerk heeft bereikt. De designs in de sokkencollectie laten deze successen zien en vertellen de positieve verhalen via de kleurrijke sokken van Happy Socks.

Vanaf 2022 tot en met 2024 zal Happy Socks voor elk verkocht Happy Socks x WWF-product 10% van de nettoverkoop toewijzen aan het WWF, met een jaarlijkse gegarandeerde bijdrage van 100.000 USD. 

Specificaties
Merk:
Happy Socks
Kleur:
Rood, roze en blauw
Materiaal:
79% Biologisch gekamd katoen, 14% Gerecyclede polyamide, 6% reguliere polyamide, 1% Elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
0-12M
Wasadvies:
wasmachine tot 40°

De tijgers maken een brullende comeback!

In 2022 hebben we een historische mijlpaal bereikt: Het aantal tijgers in Nepal is ruim verdubbeld!

In 2010 hebben de landen waar nog tijgers in het wild voorkomen besloten dat het aantal tijgers verdubbeld moest zijn in 2022, het volgende Chinese Jaar van de Tijger. Nepal is het eerste land dat het goede nieuws kan brengen dat deze doelstelling gehaald is. Het aantal tijgers is nu 355 in Nepal en dat is een stijging van maar liefst 190% ten opzichte van de vorige telling.

Dit vind je misschien ook leuk