Uitverkoop
Omschrijving
Caps that speak for our planet. Be the voice and wear the cap. 
Samen met 5 inspirators ontwierp Tess van Zalinge speciaal voor WWF 6 unieke Statement Caps. Kies jouw statement, draag de Cap die jouw stem draagt.  
 

Dé Statement Cap van S10  

Stien den Hollander, beter bekend als S10, is een Nederlandse artiest. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ verscheen in 2019 en werd bekroond met een Edison. Een jaar later volgde haar tweede album ‘Vlinders’ en in 2022 deed ze namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival, met ‘de Diepte’. Haar laatste plaat verscheen in november 2022: ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Me Denkt’ won wederom een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. In april 2023 stond ze in een uitverkocht AFAS live en deze zomer is ze onder andere te zien op Lowlands.

 

Hoe en wat

De natuur verdwijnt snel. Veel te snel. Elke minuut verliezen we 30 voetbalvelden aan bos. Er zijn 70% mínder neushoorns op de wereld dan 40 jaar geleden. De oceanen raken leger en leger. En klimaatverandering is steeds meer zichtbaar en voelbaar. Dit is een ramp die niet alleen dieren, planten en bomen raakt, maar ook onszelf.  

Toch is er is een oplossing. In projecten over de hele wereld en door verbinding te zoeken met anderen, bouwen we aan méér natuur. Meer natuur zorgt voor meer kleur, overal ter wereld én voor een veilige, schone leefomgeving voor ons allemaal. In 2023 slaan we opnieuw de handen ineen met ontwerper en inspirator Tess van Zalinge. Speciaal voor WWF ontwierp zij - in co-creatie met 5 andere inspirators – 6 Statement Caps, om mensen te inspireren in actie te komen voor méér natuur op onze wereld.  

Natuur is geen bijzaak, maar keiharde hoofdzaak. Draag bij aan meer natuur, draag de special edition Statement Cap. 

De caps zijn volledig duurzaam geproduceerd door het Nederlandse productiehuis; ‘Unrobe.’ Het merk richt zich op duurzaamheid en het verminderen van de impact van de mode-industrie op het milieu. Daarbij gebruikt Unrobe gerecyclede en biologische materialen voor de productie van kleding en accessoires en streeft naar een gesloten en circulaire productieketen.

Het design is ontwikkeld met een unieke unisex pasvorm, voorzien van het GOTS certificaat en heeft een volledig duurzaam productie proces, van materiaal en vervaardiging tot aan eindproduct en distributie.

Specificaties
Merk:
Tess van Zalinge i.s.m. Unrobe
Kleur:
Donkerblauw met wit borduursel
Materiaal:
100% biologisch katoen GOTS
Bron:
Turkije

S10:

"Met deze pet en samenwerking wil ik benadrukken hóe belangrijk het is om te blijven denken aan de natuur, zeker in deze tijd waarin de natuurlijke wereld in gevaar is." 

 

Paul Bellaart

Dit vind je misschien ook leuk