Omschrijving

Dit unieke strandlaken is een microvezel handdoek en strandspel in één. Superleuk voor op het strand of ergens anders buiten. ‘Save the Turtles’ is educatief, vernieuwend en past helemaal in deze tijd. De spelregels kun je online vinden via een QR code. Speel het samen met vriendjes of ouders. Bij Start wordt je uitgedaagd om je eigen pion op het strand te zoeken (plastic wat er niet hoort).

Met deze speciale SooBluu sneldrogende handdoek of reishanddoek draag je bij aan schonere oceanen. Dit lichtgewicht microvezel strandlaken is gemaakt van gerecycled plastic (rPET) en voelt super zacht aan, wat je niet zou verwachten. Het is lekker compact voor onderweg en overal voor te gebruiken, naar strand, vakantie, op de boot en de camping. Verbluffend soepel & zacht. De handdoek is na het wassen zo weer droog, dus ideaal voor vakantie. Ook droogt het erg goed af. Allemaal voordelen!

Hoe en wat

SooBluu is een oerhollands familiebedrijf. Met aan de basis twee zussen Petra en Martine Siebelink. Zij zijn al jarenlang actief met ZusenZomer. Fairtrade hamamdoeken en badjassen en meer moois voor thuis en onderweg. Originele ontwerpen, handgemaakte producten en een goed verhaal zijn de basis voor de collectie. Altijd hoogstaande kwaliteit en een uitstekende klantenservice maakt ZusenZomer al meer dan tien jaar hét toonaangevende merk voor hamamdoeken. SooBluu is hieruit geboren. Met een visie voor een betere planeet en daar ook een bijdrage aan willen leveren, zijn we deze collectie gestart. Innovatief, duurzaam en kleurrijk.

Specificaties
Merk:
SooBluu
Materiaal:
microvezel strandlaken gemaakt van gerecycled plastic (rPET)
Afmetingen:
100x160 cm
Wasadvies:
Wasmachine, 30ᵒ
Milieuvriendelijk:

Over het spel

Het spel is gebaseerd op het al oude Ganzenbord. Maar in plaats van de ganzen staat nu de zeeschildpad centraal. Het kleine schildpadje komt uit zijn ei en loopt instinctief naar zee. Maar pas op, het strand en de oceaan zit vol gevaren! Je kunt verstrikt raken in de netten van een vissersboot of je komt terecht in de plastic soep. Welke jonge schildpad overleeft al deze gevaren en komt als eerste volwassen schildpad aan op het strand om eitjes te leggen?

De spelregels kun je eenvoudig vinden via de QR code op de handdoek.

Maak direct het strand wat schoner door op zoek te gaan naar plastic afval en dat te gebruiken als pion in het spel.

Neem je eigen 2 dobbelstenen mee of download een app op je mobiel voor het gooien van dobbelstenen.

Dit vind je misschien ook leuk