Omschrijving

Speciaal voor WWF heeft Blossombs een giftbox samengesteld met daarin ALLEEN Inheemse zaden. Daarmee zorg je dus voor extra bloemen en planten die al in Nederland aanwezig zijn en worden er dus geen exotische planten toegevoegd aan onze natuur.

De Blossombs Giftbox Medium bevat 9 kleurrijke bloem'bommetjes'. Door deze in de tuin te gooien creëer je de mooiste bloemenparadijsjes voor bijen en vlinders. Daar kunnen jij en de bijen en de vlinders een seizoen lang van genieten.

Een duurzaam en groen cadeau.

Hoe en wat

Blossombs is opgericht door Daisy de Bruijn en Geerten van Eldik, met als doel biodiversiteit leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Wij zijn geschrokken van de bijen- en vlindersterfte in de wereld. Vlinders, bijen en hommels hebben het zwaar door een tekort aan bloemen. Daar moesten we iets aan doen, vonden we.

En zo zijn de bloem ‘bommetjes’ van Blossombs ontstaan. Kleurrijk, verpakt als leuke cadeautjes, 100% veilig,  geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en voor grote doelgroepen op een duurzame manier in eigen land te produceren.

 

Deze giftbox bevat een volledig inheemse zadenmix van Duizendblad, Korenbloem, Wilde peen, Glad walstro, Gele ganzenbloem, Gewone margriet, Gewone rolklaver, Grote klaproos, Rode klaver en Witte klaver.

Specificaties
Merk:
Blossombs
Bron:
Nederland
Afmetingen:
Afmeting doosje: 179 x 160 x 25 mm

Cadeau voor Moeder Natuur

Aan wie je deze groene giftbox ook geeft, je geeft vooral een cadeau aan Moeder Natuur. Want over een tijdje groeien er de mooiste wilde bloemen uit deze bommetjes. Daar worden de vlinders en de bijen in Nederland heel blij van. Zo help jij mee aan de verbetering van de biodiversiteit bij jou in de buurt.