Nieuw
Omschrijving

Spannend en grappig leesavontuur van TikTok-fenomeen, influencer en dierenliefhebber Wildebras

Gabriel Martina is een populaire influencer en TikTok-fenomeen onder de naam Wildebras. Wilde avonturen van Wildebras – Een nacht in de dierentuin is zijn eerste jeugdboek met een grappig en spannend avonturenverhaal, vol fullcolourillustraties, QR-codes naar nieuwe filmpjes en superinteressante weetjes over dieren!

Wildebras gaat samen met zijn neefje en nichtje naar de dierentuin. Ze zijn zo druk bezig met het filmen van stokstaartjes dat ze te laat ontdekken dat het na sluitingstijd is en ze alleen zijn achtergebleven. Geen nood, nu kunnen ze rustig hun lievelingsdier bekijken: de gevlekte hyena. Maar door een ongelukje belanden de kinderen achter het hek van een van de sterkste strijders uit het dierenrijk. Wildebras moet ze nu gauw zien te redden. Door pech gaat er van alles mis en voor hij het weet komt hij terecht in een nachtelijke achtervolging door de hele dierentuin…

Wildebras is met zijn safarihoedje een bekende onlineverschijning. Hij is een van de populairste dierenliefhebbers van dit moment en is een graag geziene gast in allerlei mediaprogramma’s. Met zijn grappige filmpjes in straattaal weet hij kinderen zijn liefde voor dieren en de natuur bij te brengen.

Specificaties
Merk:
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Afmetingen:
14,7 X 22,3 cm
Aantal pagina's:
112
Auteur:
Wildebras
Illustrator:
Abe Borst
Publicatie jaar:
2023
ISBN nummer:
9789021040233

Enkele pagina's uit het boek

Dit vind je misschien ook leuk