Omschrijving

Dit bijzondere, grote kijkboek is een ruimteavontuur, atlas, fotoboek én encyclopedie in één. Boordevol unieke foto’s die WWF-ambassadeur André Kuipers tijdens zijn ruimtemissie maakte, illustraties en interessante weetjes. Je raakt niet uitgekeken!

In 90 minuten een reis om de wereld maken? Het kan!
Vlieg mee met de Kleine Astronauten aan boord van een raket en ontdek de aarde vanuit de ruimte.

De raket gaat 28.000 kilometer per uur. Dat betekent dat je in 90 minuten een heel rondje om de aardbol vliegt. En dat per dag dus zestien keer! In Atlas van de aarde kijk je vanuit de ruimte naar zestien heel bijzondere plekken waardoor je op een andere manier gaat kijken naar de mooie, maar kwetsbare planeet waarop wij wonen.

Hoe en wat

André Kuipers is de eerste Nederlandse astronaut die twee keer naar de ruimte vloog. Hij woonde en werkte 204 dagen in het internationale ruimtestation ISS. André Kuipers is ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds.

Specificaties
Afmetingen:
33,8 x 25,2 cm
Aantal pagina's:
48
Auteur:
André Kuipers
Illustrator:
Paco Vink
Publicatie jaar:
2021
ISBN nummer:
9789493236097
WWF-ambassadeur Andre Kuipers
Andre Kuipers
Astronaut en WWF ambassadeur
Vanuit de ruimte zie je bergen en bossen, rivieren, zeeën en woestijnen. Kijk en ontdek onze prachtige planeet als een echte astronaut!
Pagina 1
Pagina 3
Pagina 5
Pagina 7

Gi-ga-groen

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 was Gi-ga-groen. Een thema waar wij als WWF natuurlijk helemaal achter staan. Boeken zijn een geweldig medium om kinderen de liefde voor natuur bij te brengen. Want zeg nou zelf, er is toch niets lekkerder dan te speuren door de bossen, te vliegeren op het strand of een moestuintje te maken in je eigen tuin? De natuur is overal om ons heen en wij hebben de natuur nodig. We kunnen niet zonder natuur. Er zijn heel veel boeken die jou helpen om een echte natuurheld te worden. Kijk eens rond op onze website of bezoek tijdens de kinderboekenweek een boekwinkel bij jou in de buurt.

Bekijk onze Gi-ga groene boekentips

Dit vind je misschien ook leuk