Omschrijving

Deze hamamdoek is gemaakt van recycled katoen en recycled polyester van oceaanplastic. 

De doek is niet alleen als strandlaken te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in de sauna of bij yoga of andere sporten. Of als omslagdoek. Of als picknickkleed...

Ook verkrijgbaar in de kleur zeegroen.

Hoe en wat

De Spaanse organisatie SEAQUAL haalt plastic op uit de oceanen en maakt daar draad van waarvan een vezeldraad gefabriceerd wordt om duurzame stoffen van de hoogste kwaliteit van te weven. 

Specificaties
Materiaal:
Recycled katoen en recycled polyester van oceaanplastic
Afmetingen:
170x100 cm
Wasadvies:
Wasmachine, 30ᵒ
Milieuvriendelijk:
WWF

Is jouw moeder (of buurvrouw, leuke tante, pleegmoeder, stiefmoeder) ook de liefste, leukste en belangrijkste persoon op aarde? Zet haar in het zonnetje tijdens Moederdag met deze zonnige hamamdoek!

Ha mam! Een mooie hamamdoek voor jou

Voeg je eigen boodschap toe

Maak dit cadeau voor je moeder nog persoonlijker. Bij dit product kan je een kaartje toe laten voegen met daarop jouw persoonlijke boodschap.

Wanneer je straks je adresgegevens invult kan je ook de persoonlijke boodschap invullen; deze printen wij dan op een duurzaam kaartje en sturen deze mee met je bestelling.

WWF

Omdat we niet op zondag bezorgen kun je de hamamdoek het best thuis laten bezorgen en op Moederdag persoonlijk overhandigen. Vul dus bij het afrekenen je eigen adres in.

Dank je wel

vrolijke zeedieren

Op een doek van gerecycled katoen en gerecycled polyester van oceaanplastic

Dit vind je misschien ook leuk

Hamamdoek Zeedieren - zeegroen

HELAAS AL UITVERKOCHT - Hamamdoek gemaakt van oceaanplastic in zeegroene kleur

€ 19,95