WWF / Jaap van der Waarde

Keep the elephant relevant

Draag een onvergetelijk T-shirt en steun zo blijvend de relevante olifant.

Word zelf donateur

conversion image
Voor €3,95

Word donateur en krijg gratis dit duurzame en exclusieve T-shirt, ontworpen door Tess van Zalinge. 

 

 

Maak je kind Ranger (3-6)

conversion image

De jongste Rangers (3-6 jaar) ontdekken spelenderwijs onze prachtige natuur en de wilde dieren die daarin leven.

Maak je kind Ranger (7-12)

conversion image
Tijdens ons avontuur komen Rangers alles te weten over de natuur & dieren en hoe we deze kunnen beschermen.  

#RELEPHANT

Olifanten vergeten nooit iets. Maar helaas vergeten wij hen wel. Want we hebben inmiddels al 86% (!) van alle Afrikaanse bosolifanten verloren. Als we niet nú in actie komen dreigen we dit schitterende landdier te verliezen. Te vergeten. Dit mógen we niet laten gebeuren. Want deze dikhuiden zijn niet alleen schitterend, ze zijn ook enorm relevant. 

Meg Gawler / WWF

Bosolifant: de tuinman van de jungle

Bosolifanten: prachtig, iconisch, intelligent én enorm relevant voor het behoud van de jungle. Hoe dat zit? Bosolifanten komen voor in dichte bossen en houden deze gebieden open, geven variatie aan de vegetatie en verspreiden zaden. Ze houden bos gezond en helpen ons zo in de strijd tegen klimaatrampen. De hoogste tijd om hen nu te helpen, toch? 

3 redenen om nú WWF te steunen

Tess van Zalinge

Speciaal voor WWF ontwierp designer Tess van Zalinge een onvergetelijk T-shirt. "Olifanten hebben al van jongs af aan een speciaal plekje in mijn hart. Het huis van mijn oma stond vol met beeldjes van olifanten, ze had er wel 100. Ze vond de dieren indrukwekkend en dat vind ik ook. Hun geheugen en intelligentie vind ik zó bijzonder. En ze zijn van levensbelang voor ons - omdat ze regenwouden gezond houden. Ik hoop dat mensen door deze actie zien hóe relevant bosolifanten zijn." 

 

Keep the elephant relevant

Word zelf donateur of maak je kind Ranger en krijg gratis dit onvergetelijk T-shirt. Zo steun je blijvend de relevante olifant.

Bedankt voor je steun ❤️

Daniël Nelson