Bedankt dat je hebt meegedaan aan WWF-Earth Hour!

Samen met miljoenen mensen en organisaties over de hele wereld deed jij 60 minuten het licht uit voor de natuur op aarde.

Save the date 2024

Doe jij volgend jaar ook weer mee? WWF-Earth Hour is volgende keer op 23 maart 2024 van 20:30 - 21:30. Samen het licht uit voor de aarde.

Wat doe jij in het donker?

Wees niet getreurd als je Earth Hour hebt gemist dit jaar. Je kan namelijk ook op alle andere dagen een uur het licht uit doen voor de aarde! 

En, met het 60 minuten Earth Hour-pakket hoef jij je niet te vervelen in het donker! Romantisch dineren in het donker met vega recepten, leuke spelletjes spelen met het gezin of luisteren naar prachtige natuurgeluiden en verhalen: je vindt het allemaal in het WWF-Earth Hour pakket.

Schrijf je in en ontvang het pakket

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de natuur en ontvang inspiratie, acties en duurzame tips. Als je je nu aanmeldt voor de WWF-nieuwsbrief ontvang je het 60 minuten WWF-Earth Hour pakket in je inbox! (Inschrijven mag vanaf 16 jaar).

Animatie Earth Hour 60min Pakket.gif

Waarom WWF-Earth Hour?

Natuurverlies en klimaatverandering raken vandaag ál het leven op aarde. Niet in de laatste plaats onszelf. We moeten van natuurverlies naar natuurwinst. Zo blijft de aarde leefbaar voor iedereen. Het kán, als we er samen voor kiezen.

WWF-Earth Hour is de grootste internationale campagne van WWF voor de natuur op aarde. Het vindt in bijna alle landen plaats. En daar zijn we best trots op! Tijdens WWF-Earth Hour laat je zien dat je de natuur belangrijk vindt. Met één simpel gebaar geven miljoenen consumenten, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip het signaal af dat we niet zonder natuur kunnen.

Dinerkaarsen van bijenwas

Speciaal voor Earth Hour hebben we de meest duurzame kaarsen laten maken. Licht uit, kaarsen aan.

€ 8,95

Bestel ze snel in onze webshop