Earth Hour LIVE

Humberto Tan, André Kuipers, Armin van Buuren en Guido Weijers gaven natuur een stem tijdens Earth Hour LIVE op 25 maart 2021. Een programma vol humor, informatie en inspiratie – met muziek van Danny Vera, Nona, Martijn Fisher en FRIDAY.

Livestream terugkijken

Kijk Earth Hour LIVE terug

Waarom Earth Hour?

Tijdens Earth Hour doen we wereldwijd één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde... Inmiddels doen miljoenen mensen in meer dan 190 landen mee! Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem én de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor onze natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.

Save the date! Het volgende Earth Hour is op zaterdag 26 maart 2022!

Teken de voice for the planet

Geef natuur een stem

Natuur heeft geen stem. Wij wel

Roep wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar bijdragen aan bescherming en herstel. Geef natuur een stem. Teken de Voice for the Planet. Juist nu.

Jouw stem voor de natuur is zó belangrijk

Earth Hour is het moment om aandacht te vragen voor de natuur op aarde én om de Voice for the Planet petitie te tekenen. Waarom? 2021 is een cruciaal jaar voor de natuur op aarde. Een jaar waarin we de kans hebben op het tij te keren. Wereldwijd worden er door politieke leiders belangrijke beslissingen genomen over de toekomst van het klimaat en biodiversiteit. Door het tekenen van de Voice for the Planet laat jij zien dat je natuur belangrijk vindt. Daarnaast roep je wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar juist bijdragen aan bescherming en herstel ervan. Wij laten jouw stem horen op deze belangrijke momenten:

  • bij de formatie van het nieuwe kabinet in Nederland in maart 2021,
  • de UN Biodiversity Conference in oktober 2021 en april 2022,
  • en de UN Climate Change Conference in november 2021.

Zo kunnen we druk uitoefenen op politici en wereldleiders en duidelijk maken dat er nú actie nodig is om biodiversiteitsverlies te stoppen en natuurherstel op nummer 1 te zetten.

Lees meer over de Voice for the Planet

577.684

Stemmen voor de natuur