Earth Hour 2021 Zaterdag 27 maart

Doe mee!

Save the date: 27 maart

Doe samen met ons op zaterdag 27 maart om 20.30 uur 1 uur lang het licht uit. Met deze wereldwijde beweging laten we zien dat de natuur en het klimaat onze blijvende aandacht verdienen en dat we een positief verschil kunnen maken.

Waarom Earth Hour?

We maken ons zorgen over de toekomst van onze planeet. Daarom doen we samen met miljoenen mensen, steden, bedrijven en organisaties over de hele wereld tijdens Earth Hour op 27 maart 60 minuten het licht uit. In de laatste jaren is het uitgegroeid tot ’s werelds grootste beweging voor bescherming van de natuur. 

De natuur is het grootste wonder op aarde. Een magisch samenspel van dieren, planten én mensen. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur: het geeft ons álles wat we nodig hebben, van de lucht die we inademen, het water dat we drinken tot het voedsel dat we eten. Natuur is bovendien één van onze sterkste bondgenoten in de strijd tegen klimaatverandering. Doe ook mee met Earth Hour en laat zien dat je de natuur op aarde belangrijk vindt!

 

Earth Hour toolkit

Wil je meehelpen Earth Hour te promoten? Of ben je een gemeente of bedrijf dat meedoet? Wij helpen je graag bij jouw communicatie naar medewerkers, klanten en relaties. In deze toolkit vind je een poster, social posts en een bewerkbaar bestand waar je je eigen tekst in kunt zetten.

Download de toolkit hier

Wil je nu in actie komen voor de natuur?

Teken onze petitie 'Voice of the Planet' en zet wereldleiders aan het werk of sluit je aan bij het actieteam van WWF. Samen maken we het verschil!

Voice for the Planet
Voice for the Planet
Teken onze ‘Voice for the Planet’ en zet onze wereldleiders in actie om onze prachtige aarde te beschermen. Hoe meer stemmen, hoe meer druk we kunnen uitoefenen!
Lize Kraan
Sluit je aan bij WWF-Go!
Sluit je aan bij WWF-Go!
Ook na Earth Hour je blijven inzetten voor de natuur op aarde? Sluit je vandaag nog aan bij het actieteam van WWF! Door mee te doen, kunnen we samen écht het verschil maken.