WWF-Earth Hour

Zaterdag 25 maart van 20:30 tot 21:30 is het Earth Hour: 60 minuten het licht uit voor de natuur op aarde.

Join the Biggest Hour for Earth

Op zaterdag 25 maart van 20:30 tot 21:30 uur doen we over de hele wereld weer 1 uur het licht uit om aandacht te vragen voor natuur op aarde. Met deze wereldwijde beweging geven we een krachtig signaal af: we moeten van natuurverlies naar natuurwinst. Het kán, als we er samen voor kiezen. Doe mee!

Wat doe jij in het donker?

Met het 60 minuten Earth Hour-pakket hoef jij je niet te vervelen in het donker! Romantisch dineren in het donker met vega recepten, leuke spelletjes spelen met het gezin of luisteren naar prachtige natuurgeluiden en verhalen: je vindt het allemaal in het WWF-Earth Hour pakket. Doe mee met ‘the Biggest Hour for Earth’ op jouw manier.

Schrijf je in en ontvang het pakket

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de natuur en ontvang inspiratie, acties en duurzame tips. Als je je nu aanmeldt voor de WWF-nieuwsbrief ontvang je het 60 minuten WWF-Earth Hour pakket in je inbox! (Inschrijven mag vanaf 16 jaar).

Animatie Earth Hour 60min Pakket.gif

Waarom WWF-Earth Hour?

Natuurverlies en klimaatverandering raken vandaag ál het leven op aarde. Niet in de laatste plaats onszelf. We moeten van natuurverlies naar natuurwinst. Zo blijft de aarde leefbaar voor iedereen. Het kán, als we er samen voor kiezen.

WWF-Earth Hour is de grootste internationale campagne van WWF voor de natuur op aarde. Het vindt in bijna alle landen plaats. En daar zijn we best trots op! Tijdens WWF-Earth Hour laat je zien dat je de natuur belangrijk vindt. Met één simpel gebaar geven miljoenen consumenten, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip het signaal af dat we niet zonder natuur kunnen.

Meedoen is heel simpel:

  • Doe tijdens WWF-Earth Hour op 25 maart van 20:30 en 21:30 het licht uit op je werk, de sportclub of thuis
  • Ontvang het 60 minuten WWF-Earth Hour pakket, met bijvoorbeeld lekkere Dinner in the dark-recepten, spelletjes voor de familie en een relaxte Earth Hour Spotifylijst. Zo hoef jij je niet te vervelen in het donker! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het pakket.
  • Kijk wat er in jouw provincie te doen is! Restaurants doen een uur het licht uit en de kaarsjes aan, in sommige steden kan je meedoen aan bijzondere activiteiten en een aantal grote gebouwen doven de lichten om aandacht te vragen voor de aarde.
  • Volg ons op social media (InstagramFacebook of Twitter) en laat weten dat jij meedoet aan #EarthHour
  • Heb jij een bedrijf, restaurant of vrijwilliger van WWF en wil je meehelpen WWF-Earth Hour te promoten? Download dan de toolkit met de communicatiematerialen.

Dinerkaarsen van bijenwas

Speciaal voor Earth Hour hebben we de meest duurzame kaarsen laten maken. Licht uit, kaarsen aan.

€ 8,95

Bestel ze snel in onze webshop

 

 

WWF-Earth Hour promo-toolkit

Wil je meehelpen WWF-Earth Hour te promoten? Of ben je een gemeente of bedrijf dat meedoet? We helpen je graag bij jouw communicatie naar medewerkers, klanten en relaties.

In deze toolkit vind je Earth Hour posters, social posts en een toolkit met tekstsuggesties, en flyers voor bedrijven en restaurants met meer informatie om Earth Hour tot een succes te maken!

Ga naar de communicatiematerialen