Earth Hour

Op zaterdag 28 maart van 20.30 uur tot 21.30 uur samen één uur het licht uit voor de aarde

Zaterdag 28 maart van 20.30 uur tot 21.30 uur

Doe mee aan Earth Hour en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 180 landen zien dat jij onze prachtige planeet wil beschermen. Dat kan door 1 uur het licht uit te doen, op zaterdag 28 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem en de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor de natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.

Meedoen kan op verschillende manieren

Eén uur het licht uit
Eén uur het licht uit
Binnenkort vind je hier alle activiteiten rondom Earth Hour. Organiseer je zelf een actie? Geef deze door via earthhour@wwf.nl
Earth Hour Run
Earth Hour Run
Dit jaar voor het eerst: de Earth Hour Run. Spectaculair, rennen in het donker langs de grachten van Utrecht! Wij hebben er zin in. Doe ook mee of kom gewoon even langs. Wordt heel gezellig!
Voice for the Planet
Voice for the Planet
Teken onze ‘Voice for the Planet’ en zet onze wereldleiders in actie om onze prachtige aarde te beschermen. Hoe meer stemmen, hoe meer druk we kunnen uitoefenen!
Sluit je aan bij WWF-Go!
Sluit je aan bij WWF-Go!
Ook na Earth Hour je blijven inzetten voor de natuur op aarde? Sluit je vandaag nog aan bij het actieteam van WWF! Door mee te doen, kunnen we samen écht het verschil maken.

Earth Hour over de wereld