Nieuwe versie
Omschrijving

Steun op een leuke manier het werk van WWF; adopteer symbolisch een koala! Met jouw aankoop beschermen we de koala en zijn leefomgeving.

Waarom is het nodig een koala te adopteren?

Koala's worden door bosbranden, ontbossing en klimaatverandering ernstig bedreigd. In 20 jaar tijd namen de koalapopulaties in New South Wales en Queensland af met bijna 50%. In heel Australië daalden de populaties met een schokkende 95%. 

Wat doet WWF om de koala te beschermen? 

  • Het stoppen van grootschalige ontbossing.
  • Beschermen van bomen en dieren.
  • Herstellen van bossen die verloren zijn gegaan.

Adopteer nu symbolisch een koala en help WWF bij de bescherming van dit mooie dier. Een adoptie is eenmalig. Je zit dus nergens aan vast.

Het vernieuwde koala-adoptiepakket bevat:

  • Schattige pluchen koalaknuffel (15 cm)
  • Leuk boekje met nuttige informatie over de koala en tips om zelf in actie te komen
  • Verpakt in een speciale doos waaruit 6 verschillende ansichtkaarten te knippen zijn die je op kan sturen naar vrienden en bekenden.

Een koala-adoptiepakket is ook erg leuk om cadeau te geven aan andere natuurliefhebbers.

Specificaties
Merk:
WWF

Verspreid de wens voor een duurzamere wereld

De WWF adoptiepakketten zijn compleet vernieuwd. Het is nu nog leuker om symbolisch een dier te adopteren en cadeau te geven. De splinternieuwe 'Stuur een wens'-doos bevat een knuffelversie van het geadopteerde dier en een informatieboekje waarin te lezen is waarom het zo goed is dat jij deze adoptie hebt gedaan. Maar de doos is niet zomaar een verpakking. De doos is op een originele manier recyclebaar. Uit de doos zijn namelijk 6 ansichtkaarten te knippen. Zo wordt de wens voor een duurzame wereld nog verder verspreid.

NB: de orang-oetan op bijgaande foto is een voorbeeld. Je ontvangt de knuffel van je keuze.

NB 2: Om onnodig materiaalverbruik te voorkomen is de doos tevens de verzendverpakking. Dit betekent dat er op de doos een adresetiket geplakt zal worden. Dit doet echter geen afbreuk aan de ansichtkaarten. Die knip je uit de andere delen van de doos.

Boekje gemaakt van olifantsgras

In dit adoptiepakket zit een boekje dat gemaakt is van olifantsgras. Deze plant groeit gewoon in Nederland en is heel milieuvriendelijk.

 

 
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Shutterstock / Alizada Studios / WWF

Waarom is het nodig een koala te adopteren?

Koala's worden door bosbranden, ontbossing en klimaatverandering ernstig bedreigd. In 20 jaar tijd namen de koalapopulaties in New South Wales en Queensland af met bijna 50%. In heel Australië daalden de populaties met een schokkende 95%. 

Dit vind je misschien ook leuk

Adopteer een koala en groei mee

Help WWF de koala te beschermen met een symbolische adoptie.

€ 35,00

Adopteer een panda en stuur een wens

Help WWF de panda te beschermen met een symbolische adoptie.

€ 35,00

Adopteer een olifant en stuur een wens

Help WWF de olifant te beschermen met een symbolische adoptie.

€ 35,00

Adopteer een orang-oetan en stuur een wens

Help WWF de orang-oetan te beschermen met een symbolische adoptie.

€ 35,00