Met gratis groeimeter
Omschrijving

Steun op een leuke manier het werk van WWF; adopteer symbolisch een panda! Met jouw aankoop beschermen we de panda en zijn leefomgeving.

Waarom is het nodig een panda te adopteren?

De panda wordt ernstig bedreigd. Er leven nog maar weinig panda's in het wild in China. Hun leefgebied is versnipperd, en ze komen terecht in vallen die door stropers zijn gezet voor andere dieren. 

Wat doet WWF om de panda te beschermen? 

  • Verbinden en uitbreiden van beschermd pandaleefgebied 
  • Faciliteren van het vinden van alternatieve inkomsten voor houtkap
  • Helpen bij onderzoeken en tellen van de panda’s. 

Adopteer nu symbolisch een panda en help WWF bij de bescherming van dit mooie dier. Een adoptie is eenmalig. Je zit dus nergens aan vast.

Het vernieuwde panda-adoptiepakket bevat:

  • Schattige pluchen pandaknuffel (15cm)
  • Leuk boekje met nuttige informatie over de panda en tips om zelf in actie te komen
  • De WWF-groeimeter waarop je precies kunt zien hoe lang je kind is en leuke feitjes over verschillende dieren kan aflezen.

Dit panda-adoptiepakket is erg leuk om cadeau te geven aan je eigen kinderen, je kleinkinderen of je buurjongen of -meisje.

Specificaties
Merk:
WWF

Ben jij al net zo groot...

...als een panda? Of als een leeuw? In dit adoptiepakket zit de WWF-groeimeter. Hang 'm op aan de muur van de kinderkamer en vergelijk de lengte van je kind met het geadopteerde dier en met de andere wilde dieren die door WWF beschermd worden. 

Op de groeimeter staan leuke weetjes over de te adopteren dieren en via de QR-code op de groeiemeter kom je nog veel meer te weten over deze dieren.

Dit maakt dit adoptiepakket ook erg geschikt als kraamcadeau of eerste verjaardag cadeau.

Boekje gemaakt van olifantsgras

In dit adoptiepakket zit een boekje dat gemaakt is van olifantsgras. Deze plant groeit gewoon in Nederland en is heel milieuvriendelijk.

 

 
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)
Richard Barrett / WWF-UK

Waarom is het nodig een panda te adopteren?

De panda wordt ernstig bedreigd. Er leven nog maar weinig panda's in het wild in China. Hun leefgebied is versnipperd, en ze komen terecht in vallen die door stropers zijn gezet voor andere dieren.

Dit vind je misschien ook leuk