Omschrijving

NIEUW: strandspeelgoed gemaakt van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens. WWF verkoopt met trots deze geweldige set duurzaam strandspeelgoed van onze partner Zsilt. 

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bestaat uit een huis, een muur, een hark en een emmer. Allemaal ontworpen door Rinke van Remortel, die bekend is van zijn design van de Dopper-fles.

 

Hoe en wat

De producten van Zsilt zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Voedselverpakkingen, shampoo-flessen en ander 100% veilig en schoon kunststof. Zo maken we de wereld samen, ook aan zee, weer een beetje duurzamer. Deze producten zijn gecertificeerd conform de Europese speelgoedrichtlijn.

Zsilt-producten blijven jarenlang in de familie. Ze zijn niet kapot te krijgen, en te leuk om zomaar weg te gooien. Maak er mooie verhalen mee en geef ze daarna weer aan iemand door. Gooi Zsilt in elk geval nooit zomaar weg. Recycle het liever, want ook daar is het voor gemaakt. Daarmee blijven strand en zee schoon, en kunnen we met elkaar blijven genieten van zon, zand, golven en zeewind. 

Specificaties
Merk:
Zsilt
Materiaal:
100% gerecycled plastic, van het plastic afval van Nederlandse huishoudens.
Bron:
Nederland
Afmetingen:
De emmer is ongeveer 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 20 cm. Er past 2 liter water in. Het huis is 9 cm hoog, ongeveer 9 cm breed en 12 cm lang. De muur is ongeveer 12 cm lang, 9 cm breed en 8 cm hoog. De 'scraper' is ongeveer 23 cm lang.
Milieuvriendelijk:

Duurzaam & avontuurlijk strandspeelgoed

Sprookjesachtige luchtkastelen? Vliegende snavelvissen? Stoere stinkende zeemonsters? ZSILT maakt strandspeelgoed voor echte avonturiers. Voor nu, maar ook voor later. Want alles wordt gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Allemaal in Nederland, van het plastic afval van Nederlandse huishoudens. Zo zorgen we samen voor minder plastic-afval in de wereld.