Omschrijving

Kartonnen reuzenpuzzel van 350 stukken waarop de bedreigde diersoorten worden aangeduid. Bij de puzzel zit een poster en een een educatief boekje om meer te weten te komen over de acties die door WWF worden ondernomen om deze dieren te beschermen.

Bevat 44 kartonnen dieren om in elkaar te zetten en op de puzzel te plaatsen. De naam van de soort is aan de achterkant van elke figuur vermeld. 

Gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en waterverf.

Hoe en wat

Onze meest elementaire behoeftes zijn afhankelijk van het in goede gezondheid houden van onze natuur. Met die visie is Juratoys de samenwerking aangegaan met WWF. In zo'n 10 landen, waaronder Nederland, worden houten speelgoed producten met aandacht voor de natuur verkocht om kinderen spelenderwijs bewust te maken van biodiversiteit en het belang om de natuur te beschermen.

Specificaties
Merk:
Janod
Materiaal:
FSC-gecertificeerd karton en waterverf
Bron:
China
Afmetingen:
99 x 69 cm
WWF

De CO2-voetafdruk van houten speelgoed is 25 maal kleiner dan van plastic speelgoed!

Wist je dat?

Janod en WWF

Speelgoedfabrikant Juratoys heeft onder de merknaam Janod een serie WWF-artikelen ontwikkeld. Deze producten worden volledig uit verantwoorde materialen, zoals FSC hout, FSC of gerecycled karton en biologisch katoen, gemaakt. Voor elk verkocht product doneert Juratoys een percentage aan WWF.

Dit vind je misschien ook leuk