Omschrijving

De panda, pinguïn en tijger willen niets liever dan samen met jou te wandelen! 2-in-1 speelgoed: leuke wagons met katoenen koord om vooruit te trekken en stapelspel uit 18 stukken, elk dier kan worden gekoppeld aan een symbool uit zijn omgeving. Ideaal voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en het kind te laten kennismaken met de kleuren.

Speelgoed van FSC-gecertificeerd massief hout en waterverf.  

Hoe en wat

Onze meest elementaire behoeftes zijn afhankelijk van het in goede gezondheid houden van onze natuur. Met die visie is Juratoys de samenwerking aangegaan met WWF. In zo'n 10 landen, waaronder Nederland, worden houten speelgoed producten met aandacht voor de natuur verkocht om kinderen spelenderwijs bewust te maken van biodiversiteit en het belang om de natuur te beschermen.

Specificaties
Merk:
Janod
Materiaal:
FSC-gecertificeerd hout en waterverf
Bron:
China
Afmetingen:
Afmeting trein: 41,3 x 9,3 x 10,3 cm. Afmeting verpakking: 43 x 10,5 x 14 cm
WWF

De CO2-voetafdruk van houten speelgoed is 25 maal kleiner dan van plastic speelgoed!

Wist je dat?

Janod en WWF

Speelgoedfabrikant Juratoys heeft onder de merknaam Janod een serie WWF-artikelen ontwikkeld. Deze producten worden volledig uit verantwoorde materialen, zoals FSC hout, FSC of gerecycled karton en biologisch katoen, gemaakt. Voor elk verkocht product doneert Juratoys een percentage aan WWF.

Dit vind je misschien ook leuk