Tijdelijke actieprijs
Omschrijving

Draagt jouw kind het Relephant T-Shirt, dan draag hij of zij een 100% goed shirt, gemaakt binnen de grenzen van Nederland! Een T-Shirt van biologisch katoen, gemaakt met groene energie en lokaal gezeefdrukt met waterinkt zonder toevoeging van chemicaliën. De WWF-labels in het T-Shirt zijn bovendien gezet door vrouwen in Nederland met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Kortom: draag met een 100% GOED T-Shirt uit dat jij de bosolifant steunt!  

Hoe en wat

Olifanten vergeten zelden iets. Maar helaas vergeten wij hen wel. Want we hebben het laten gebeuren dat in 30 jaar tijd 86% van de bosolifanten in Afrika is verdwenen. Als we niet nú in actie komen dreigen we dit schitterende dier te verliezen. Te vergeten.    

Dit mógen we niet laten gebeuren. Want deze dikhuiden zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook enorm relevant. Als echte 'tuinmannen van de jungle' houden ze het tropische bos gezond. Van levensbelang voor ons: tropische regenwouden beschermen ons als groen schild tegen klimaatverandering.  

Bestel een onvergetelijk T-shirt. Zo steun je blijvend deze énorm relevante dieren. 

Specificaties
Kleur:
Wit met groen/zwarte opdruk
Materiaal:
Biologisch katoen
Maat:
3-4 jaar

#RELEPHANT

Draag een onvergetelijk T-shirt en steun zo blijvend de relevante olifant.

Tess van Zalinge

Speciaal voor WWF ontwierp designer Tess van Zalinge een onvergetelijk T-shirt. "Olifanten hebben al van jongs af aan een speciaal plekje in mijn hart. Het huis van mijn oma stond vol met beeldjes van olifanten, ze had er wel 100. Ze vond de dieren indrukwekkend en dat vind ik ook. Hun geheugen en intelligentie vind ik zó bijzonder. En ze zijn van levensbelang voor ons - omdat ze regenwouden gezond houden. Ik hoop dat mensen door deze actie zien hóe relevant bosolifanten zijn." 

 

Dit vind je misschien ook leuk