Uitverkoop
Omschrijving
Caps that speak for our planet. Be the voice and wear the cap. 
Samen met 5 inspirators ontwierp Tess van Zalinge speciaal voor WWF 6 unieke Statement Caps. Kies jouw statement, draag de Cap die jouw stem draagt.  
 

Dé Statement Cap van Geraldine  

Geraldine Kemper is een veelzijdige Nederlandse presentator en televisiemaker. Met haar spontane en energieke persoonlijkheid heeft ze zich weten te onderscheiden in de entertainmentindustrie. Ze is bekend vanwege haar werk bij programma's zoals "3 op Reis" en "Expeditie Robinson". Geraldine is geliefd om haar avontuurlijke geest, voorliefde voor natuur en haar vermogen om mensen te inspireren met haar reisverhalen en enthousiasme voor het ontdekken van nieuwe culturen.

 

Hoe en wat

De natuur verdwijnt snel. Veel te snel. Elke minuut verliezen we 30 voetbalvelden aan bos. Er zijn 70% mínder neushoorns op de wereld dan 40 jaar geleden. De oceanen raken leger en leger. En klimaatverandering is steeds meer zichtbaar en voelbaar. Dit is een ramp die niet alleen dieren, planten en bomen raakt, maar ook onszelf.  

Toch is er is een oplossing. In projecten over de hele wereld en door verbinding te zoeken met anderen, bouwen we aan méér natuur. Meer natuur zorgt voor meer kleur, overal ter wereld én voor een veilige, schone leefomgeving voor ons allemaal. In 2023 slaan we opnieuw de handen ineen met ontwerper en inspirator Tess van Zalinge. Speciaal voor WWF ontwierp zij - in co-creatie met 5 andere inspirators – 6 Statement Caps, om mensen te inspireren in actie te komen voor méér natuur op onze wereld.  

Natuur is geen bijzaak, maar keiharde hoofdzaak. Draag bij aan meer natuur, draag de special edition Statement Cap. 

De caps zijn volledig duurzaam geproduceerd door het Nederlandse productiehuis; ‘Unrobe.’ Het merk richt zich op duurzaamheid en het verminderen van de impact van de mode-industrie op het milieu. Daarbij gebruikt Unrobe gerecyclede en biologische materialen voor de productie van kleding en accessoires en streeft naar een gesloten en circulaire productieketen.

Het design is ontwikkeld met een unieke unisex pasvorm, voorzien van het GOTS certificaat en heeft een volledig duurzaam productie proces, van materiaal en vervaardiging tot aan eindproduct en distributie.

Specificaties
Merk:
Tess van Zalinge i.s.m. Unrobe
Kleur:
Donkerblauw met lichtblauw borduursel
Materiaal:
100% biologisch katoen GOTS
Bron:
Turkije

Geraldine Kemper:

"Met deze Statement Cap wil ik aangeven dat het oh zo logisch is dat we de natuur beschermen. Wij zijn natuur!" 

 

Paul Bellaart

Dit vind je misschien ook leuk