Nieuw in de collectie
Omschrijving

Dit van organisch katoen gemaakte knuffeldoekje van Snoozebaby stimuleert de fijne motoriek van een baby. Door met verschillende tags te spelen, te voelen en te friemelen, voelde de baby zich op zijn gemak en gelukkig.

Uit onderzoek blijkt dat door te voelen aan de labeltjes, die verschillen in materiaal en kleur, kindjes hun fijne motoriek ontwikkelen en gevoel voor tastzin promoten.

 

Hoe en wat

Snoozebaby is een ambitieus merk met al meer dan 18 jaar een sterke positie in de Nederlandse baby- en peuterproductmarkt.

Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen onder andere aan de meest recente EU-speelgoedrichtlijnen (EN71) en Amerikaanse richtlijnen (ASTM, reach). De fabrikant in Turkije is BSCI-gecertificeerd en gebruikt alleen OEKO-TEX®-gecertificeerde stoffen.

De Snoozebaby collecties worden ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam.

Elk Snoozebaby-product wordt met liefde en zorg met de hand gemaakt door echte mensen.

Specificaties
Merk:
Snoozebaby
Kleur:
Roze
Materiaal:
100% organisch katoen
Bron:
Turkije
Afmetingen:
25 x 25 cm
Wasadvies:
Wassen op 30 graden, geen droger, niet strijken
Milieuvriendelijk:

Comfort, plezier en veiligheid

Uit onderzoek blijkt dat door te voelen aan de labeltjes, die verschillen in materiaal en kleur, kindjes hun fijne motoriek ontwikkelen en gevoel voor tastzin promoten. Hierdoor bieden de producten gratis comfort, plezier en veiligheid.

 

Dit vind je misschien ook leuk