Nieuwe kleur
Omschrijving

Dopper is inmiddels een begrip op het gebied van duurzame design flessen voor drinkwater. Dopper streeft, net als het Wereld Natuur Fonds, naar het terugdringen van de berg plastic afval veroorzaakt door single-use flesjes. Met de aankoop van deze Dark Spring Dopper met WWF logo help je ons niet alleen bij dit streven, je laat het ook nog eens zien aan je collega's en vrienden!

Hoe en wat

Dopper wordt klimaat neutraal in Nederland geproduceerd, is vrij van BPA, Cradle-to-Cradle gecertificeerd en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal. 

De Cradle to Cradle-certificering, zoals toegekend door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute, is 's werelds meest toonaangevende standaard voor veilige, circulaire en verantwoorde materialen en producten. Dankzij deze certificering kunnen klanten erop vertrouwen dat ze niet alleen bijdragen aan de missie van Dopper om wereldwijd plasticvrije oceanen te realiseren, maar ook dat het product en het productieproces voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. 

Specificaties
Merk:
Dopper
Kleur:
Dark Spring (Diep zeegroen)
Materiaal:
PP - Polypropyleen (fles en dop), ABS - Acrylonitil Butadieen Styreen (witte cup), TPE - Thermoplastisch Elastomeer (afdichtringen in dop & cup)
Afmetingen:
Inhoud: 450 ml, afmeting: Ø 6 x 23,7 cm
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

De WWF Dopper

Strijd mee tegen de plastic afval bergen en de plastic soep. Stap over op een WWF Dopper en bespaar op plastic flesjes elke keer dat je je Dopper vult. Of deze nu oranje is of een andere kleur.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Dopper Woodland Pine WWF

De bekende Dopper met WWF-logo in Woodland Pine kleur.

€ 12,95

Dopper Moody Mint WWF

De bekende Dopper met WWF-logo in Moody Mint kleur.

€ 12,95

Dopper Funky Fuchsia WWF

De bekende Dopper met WWF-logo in fuchsia roze kleur.

€ 12,95

Dopper Donker Blauw WWF

De bekende Dopper met WWF-logo in donker blauwe kleur.

€ 12,95