Omschrijving

Voor dit kaartenmapje hebben we de mooiste natuurfoto's geselecteerd. Bijna te mooi om op te sturen.

In samenwerking met Bekking & Blitz heeft WWF Nederland vier ansichtkaartenmapjes ontwikkeld bestaande uit vijf verschillende kaarten (ieder twee maal in het mapje) inclusief enveloppen.

Het thema 'Kom dichterbij' toont de verrassende kleurrijke beelden van macrofotografie in de natuur: de huid van een panterkameleon, kristallen van een edelsteen, veren van een flamingo, structuur van een groen blad en het schild van een sierdoosschildpad. 

Bekijk en bestel ook de andere drie mapjes met kaarten.

 

Hoe en wat

Bekking & Blitz is sinds 1929 dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Het familiebedrijf, dat in Amsterdam werd opgericht door Hein Bekking, begon als boekenuitgeverij en ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Niels Bekking over duurzaam ondernemen: "Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!"

Specificaties
Merk:
Bekking & Blitz
Materiaal:
FSC-papier
Bron:
Nederland

De foto's in dit kaartenmapje

Ook in voordeelbundel te bestellen

Wist je dat dit product ook te bestellen is in een voordeelbundel? Bestel drie mapjes ansichtkaarten samen en krijg 10% korting.

> Ga naar de voordeelbundel

Dit vind je misschien ook leuk