Nieuw
Omschrijving

Deze plasticvrije en oceaanvriendelijke zonnebrand biedt onmiddellijke, hoge zonnebescherming voor de kwetsbare en/of gevoelige huid. Even uitsmeren en kom maar door met dat zonnetje! Dit kleine, compacte blikje gaat super lang mee en neem je overal mee naartoe. Omdat het geen vloeistof bevat mag het zelfs mee in je handbagage! Kortom: goed voor je huid, lief voor de zee en je neemt het ook nog eens makkelijk mee!

Alles over deze duurzame zonnebrand met factor 50

De zonnebrand bevat een mineraal zonnefilter op basis van zinkoxide, dit legt een laagje op de huid die zonnestralen weerkaatst waardoor je direct beschermd bent. Daarnaast bevat het nog twee extra zonnefilters die in de huid trekken waardoor je volledig beschermd bent tegen UVA en UVB-straling. De toegevoegde natuurlijke oliën en klei zorgen ervoor dat de zonnebrand makkelijk smeerbaar is zonder een witte waas achter te laten. Daarnaast voedt en hydrateert het de huid als een moisturizer. Door de hoge factor van 50 biedt deze zonnebrand onmiddellijk, hoge bescherming voor zelfs de meest gevoelige huidjes!

Bescherm je huid én de oceaan

Door het gebruik van deze zonnebrand ben je niet alleen lief voor je lichaam maar ook voor de oceaan. Deze zonnebrand is namelijk helemaal oceaanvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen zoals oxybenzone, octinoxate of octocrylene. Ook wanneer je een duik in de zee neemt kan je deze zonnebrand met een gerust hart gebruiken!

Hoe gebruik je deze zonnebrand?

Breng eenvoudig aan door een kleine hoeveelheid uit te smeren over je lichaam en/of gezicht. Let op, omdat het niet verdund is met water heb je maar een kleine hoeveelheid nodig.

Het handige blikje neem je overal mee naartoe zodat je je ieder moment van de dag kan insmeren. Omdat het geen vloeistof bevat mag het zelfs mee in de handbagage! Is je blikje leeg? Even omspoelen en dan kan je deze gebruiken als reisblikje om je (Shampoo) Bar in mee te nemen! 

Let op: Geen enkele zonnebrand biedt 100% bescherming tegen zonnestralen. We raden daarom aan om tijdens de heetste uren van de dag de zon zo veel mogelijk te vermijden. Blijf niet te lang in de zon, ook niet als je een zonnebrandproduct gebruikt. Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na zweten, zwemmen en onmiddellijk na het afdrogen met een handdoek. Minimaal elke 2 uur opnieuw aanbrengen. Het verlagen van de aanbevolen hoeveelheid verlaagt het beschermingsniveau aanzienlijk.

Ingrediënten:
Zinc Oxide, Dibutyl Adipate, Kaolin, Caprylyl Caprylate/Caprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Ethylhexyl Triazone, Cetearyl Alcohol, C12-18 Alkanoyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Undecane, Tridecane

Hoe en wat

Shampoobars.nl maakt plasticvrije verzorgingsproducten. In Nederland. Naast de shampoo bars en body bars hebben ze nu ook een lijn zon-producten.

 

Specificaties
Merk:
Shampoo Bars
Bron:
Nederland
Afmetingen:
50 gram

Dit vind je misschien ook leuk