Nieuw
Omschrijving

"Tropical Forest Floor" is de vijfde puzzel van de "Wildlife Collection" en richt zich op de diverse fauna die de bodems van onze regenwouden bewonen. Dankzij de unieke tekentechniek lijken de dieren bijna fotorealistisch.

Bevat een groot inlegvel waarop alle diersoorten staan ​​vermeld met hun naam en staat van instandhouding (in het Engels, Duits, Frans en Spaans).

De illustratie is met de hand getekend door de legendarische kunstenaar John Francis.

 

 

Hoe en wat

Deze puzzel is ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf Treecer. De oprichters Marc en Samuel hebben niet alleen een fascinatie voor spelletjes, maar ook voor de natuur. Alle producten van Treecer vertellen het verhaal van de natuur en zijn duurzaam ontwikkeld. 

Alle producten zijn gefinancierd middels crowdfunding en dat zorgde er ook voor dat in een vroeg stadium de consumenten betrokken werden bij de ontwikkeling van de producten. Dit heeft geresulteerd in hoge beoordelingen van de producten.

Treecer beschijft haar waarden alsvolgt:

De natuur met al haar bewoners is erg belangrijk voor ons. Al onze producten zijn dan ook gemaakt van FSC-gecertificeerde / gerecyclede grondstoffen en we vermijden zoveel mogelijk het gebruik van plastic. Bovendien compenseren we alle CO2 die wordt gegenereerd tijdens de productie en verzending van onze producten met myclimate. Voor de CO2-compensatie steunen we een project in Myanmar, dat gericht is op de herbebossing van de mangrovebossen in de Ayeyarwady-delta, die als habitat dient voor veel bedreigde diersoorten.

 

Treecer werkt ook samen met WWF Zwitserland.

 

Specificaties
Merk:
Treecer
Materiaal:
FSC-gecertificeerd karton. Ter bescherming van het product wordt deze in plastic folie geleverd.
Bron:
Gemaakt in Nederland, ontworpen in Zwitserland
Afmetingen:
68 x 48,5 cm

Verzamel de complete collectie

Deze puzzel is onderdeel van een collectie van puzzels die aan elkaar aansluiten en samen de schoonheid van 'wildlife' laten zien. De 4 puzzels vormen samen dit kunstwerk en richten zich voornamelijk op diersoorten die op het land en in het water leven. 

Maak je verzameling compleet en bestel allevier de puzzels.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

The Wildlife Collection – Puzzel Nr. 6 - Rocky Places - 1000 stukjes

Wildlife puzzel van 1000 stukjes - deel 6

€ 24,95

The Wildlife Collection – Puzzel Nr. 7 - Tropical Waters - 1000 stukjes

Wildlife puzzel van 1000 stukjes - deel 7

€ 24,95

The Wildlife Collection – Puzzel Nr. 8 - Cold Waters - 1000 stukjes

Wildlife puzzel van 1000 stukjes - deel 8

€ 24,95