Voordeel- bundel
Omschrijving

Deze sokken zijn zo leuk, die draag je het liefst iedere dag. Bestel daarom direct vijf paar en profiteer van 25% voordeel!

De witte sportsok is helemaal retro. En met het geborduurde WWF logo er op maak je helemaal een statement!

Bovendien zijn deze sokken deels gemaakt van garen dat is gemaakt van achtergelaten en ronddobberende visnetten. In zee zijn deze netten schadelijk voor het zeeleven. Door middel van een milieu vriendelijk proces worden de visnetten omgezet in een 100% sustainable nylon.

 

Hoe en wat

Deze heerlijke zachte en comfortabele sokken worden deels gemaakt van achtergelaten en ronddobberende visnetten. In zee zijn deze netten schadelijk voor het zeeleven. Door middel van een milieu vriendelijk proces (zie afbeelding hieronder) worden de visnetten omgezet in een 100% sustainable nylon.

De sokken zijn gemaakt van bio katoen, wat ze perfect maken voor alledaags gebruik. Je redt zeelevens en een deel van jouw aanschaf wordt weer geïnvesteerd in de Healthy Seas organisatie. Het Healthy Seas initiatief kan van dit geld opnieuw visnetten opduiken, les geven over het hergebruik van afval, meewerken aan preventie en strijden voor bewustzijn op verschillende manieren.

Het toplabel aan de sokken is gemaakt van FSC-karton.

proces-healthy-seas-socks.png

Specificaties
Merk:
Healthy Seas Socks
Materiaal:
64% BCI cotton, 32% reg nylon, 4% elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
Maat 35-40
Wasadvies:
wasmachine op 40°

Supporting Healty Seas

Een deel van de opbrengst van deze sokken gaat naar de Healthy Seas organisatie. Zij zetten zich in voor schonere zeeën door het opduiken van achtergelaten visnetten. Deze vormen de basis voor de vervaardiging van deze sokken.

Met je aankoop van deze sokken doe je dus extra veel voor het milieu.

Meer informatie

WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

Dit vind je misschien ook leuk