Omschrijving

Zeg nee tegen illegale online handel in wilde dieren met een paar statement sokken die de aandacht vestigen op de jacht op olifanten voor de ivoorhandel. Dankzij de inspanningen van WWF en vele anderen is er grote vooruitgang geboekt: sinds 2018 zijn er 4 miljoen verboden vermeldingen van wilde dieren geblokkeerd of verwijderd!

Maar er is nog veel te doen! Steun WWF in deze strijd. Bestel deze sokken.

De ontwerpen van deze sokkencolectie vestigen de aandacht op wat WWF bereikt heeft met natuurbeschermingswerk. Laten we het goede nieuws verspreiden. 

Deze sokken zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Vader en zoon met dezelfde sokken, hoe leuk is dat?

Hoe en wat

Happy Socks en WWF zijn een samenwerking aangegaan om te vieren wat WWF met haar natuurbeschermingswerk heeft bereikt. De designs in de sokkencollectie laten deze successen zien en vertellen de positieve verhalen via de kleurrijke sokken van Happy Socks.

Vanaf 2022 tot en met 2024 zal Happy Socks voor elk verkocht Happy Socks x WWF-product 10% van de nettoverkoop toewijzen aan het WWF, met een jaarlijkse gegarandeerde bijdrage van 100.000 USD. 

Specificaties
Merk:
Happy Socks
Kleur:
Oranje en zwart
Materiaal:
79% Biologisch gekamd katoen, 14% Gerecyclede polyamide, 6% reguliere polyamide, 1% Elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
0-12M
Wasadvies:
wasmachine tot 40°

De samenwerking om illegale handel in wilde dieren online te stoppen is sterker dan ooit.

Sinds 2018 heeft WWF samen met andere organisaties al 4 million online vermeldingen van handel in wilde dieren geblokkeerd en verwijderd. Daaronder waren diverse vermeldingen die betrekking hadden op het slachten van olifanten voor de ivoorhandel.

Geweldig dat we dit al hebben bereikt, maar we moeten doorgaan. Steun ons werk en bestel deze mooie Happy Socks.

Dit vind je misschien ook leuk