Nieuw
Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime, luchtdichte en duurzame herbruikbare boterhamzak? En wil je graag de volgende stap nemen in het maken van duurzamere keuzes? De Herbruikbare Boterhamzak van Broodnodig® is een goed alternatief op plastic boterhamzakjes en is 100% gerecycled uit PET-flessen.

100% gerecycled – Volledig vervaardigd uit niet-giftige en voedselveilige plastic drinkflessen (RPET) & BPA-vrij.

Altijd vers – Met dubbele voering en stevige kliksluiting. Zo is je eten altijd dubbel beschermd en luchtdicht verpakt.

Verstelbaar formaat – Grote trek, kleine trek, in de Broodnodig® boterhamzak is altijd plek. Er past zelfs meer in dan in de wegwerp variant. Uitgegeten? Vouw de boterhamzak volledig op en stop hem in je tas. Maak hem thuis even schoon en hij is weer klaar voor het volgende gebruik.

Gladgestreken voering – Broodkruimels en andere verdwaalde etensresten? De gladgestreken voering is snel én makkelijk weer schoon. Da’s wel zo hygiënisch.

Multifunctioneel – Natuurlijk hoef je het gebruik van de boterhamzak niet te beperken tot het meenemen van boterhammen. Neem er je fruit en snacks in mee of gebruik hem om brood of andere etenswaren in te vriezen; de lunchzak is namelijk vriesbestendig!

Mechanisch i.p.v. chemisch geproduceerd voor een lagere Co2 uitstoot.

Verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal.

Bedrukt met eco-vriendelijke vegan folie.

Hoe en wat

Broodnodig® streeft naar een circulaire economie, en biedt daarom een assortiment aan kwalitatief hoge en bovenal Broodnodige alternatieven op single-use plastic. Uiteraard in een stijlvol jasje! Dat zijn duurzame producten waar iedereen blij van wordt: jij, je vrienden én de planeet.

Specificaties
Merk:
Broodnodig
Kleur:
Pastel Paars
Materiaal:
100% gerecycled plastic
Afmetingen:
30x20cm - grote of kleine trek? Er is altijd plek
Wasadvies:
Kruimels verwijder je simpelweg door de boterhamzak binnenstebuiten te keren en de zak uit te kloppen. Je hoeft de zak in principe niet te wassen. Doe je dat liever wel? Dan is een handwas met lauwwarm water voldoende. Laat je boterhamzak daarna goed uitdrogen. We raden je aan om met de hand te wassen, omdat dit de meest milieuvriendelijke manier is. Je kunt dit product ook wassen in de wasmachine, maar dat raden we af omdat de metalen gesp je wasmachine kan beschadigen.
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

Dag plastic soep

De Herbruikbare Boterhamzak is ontwikkeld voor én door duurzaamheid. Zo bestaat iedere boterhamzak uit 3 gerecycleerde PET-flessen, en bespaar je binnen een enkel jaar gebruik al maar liefst zo’n 520 plastic boterhamzakjes.

Dit vind je misschien ook leuk