Nieuwe kleur
Omschrijving

Met de speciale WWF-koffiebeker van KeepCup helpen we jou een alternatief te gebruiken voor plastic. Deze gelimiteerde oplage in blauw/mintgroene kleurstelling met Panda opdruk is alleen bij WWF verkrijgbaar. Mis hem niet en help mee in onze strijd tegen de plastic soep.

Deze KeepCup kan in de magnetron, vaatwasser en vriezer. De beker is niet bedoeld voor vervoer in tas met drank erin. De deksel is eenvoudig te verwijderen. In de deksel is een draaibare bovenzijde geplaatst. Hiermee kan het kleine drinkgat geopend of gesloten worden. Op de antislip band kan met watervaste stift aangegeven worden wat voor koffie gewenst is. Hierdoor kan de KeepCup ook bij take away-koffiezaken gebruikt worden. Net als de wegwerpbekers is dit model spatbestendig, maar niet waterdicht. De drank wordt twintig minuten warm gehouden.

Hoe en wat

Als één persoon dagelijks gebruik maakt van een herbruikbare koffiebeker dan scheelt dat jaarlijks 233 plastic koffiebekertjes op de afvalberg. 

Dit is één van de redenen dat WWF het Nederlandse publiek oproept de levensstijl te veranderen; zeg nee tegen plastic dat je maar 1 keer gebruikt, hergebruik en recycle meer en vraag bedrijven om geen/minder plastic verpakkingen aan te bieden en alternatieven te gebruiken.

KeepCup is gecertificeerd deelnemer van het '1% For The Planet'-programma. Dit betekent dat KeepCup 1% van haar omzet doneert aan dit programma dat zich inzet om afval en eenmalige consumptie te verminderen.

onepercentfortheplanet.png

Specificaties
Merk:
KeepCup
Kleur:
turquoise - blauw - groen
Materiaal:
Beker van glas. Deksel en plug zijn van BPA-vrije polypropyleen en zijn 100% recyclebaar via huishoudelijke recycling. De band is van siliconen wat een warme of ijskoude kop vasthouden gemakkelijker maakt.
Afmetingen:
Inhoud 340 ml, hoogte 12 cm, diameter 8,5 cm
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:
WWF

Al honderden mensen zijn via onze webshop overgestapt op een herbruikbare koffiebeker! Zij bespaarden daarmee al duizenden plastic koffiebekertjes en vele kilo's CO2 aan uitstoot bij de productie van die plastic bekertjes.

Stap jij ook over?

Bespaar geld met je eigen herbruikbare beker

Bij veel coffee-to-go winkeltjes, zoals Coffee Company, Kiosk, AH to Go, Julia's en Stationshuiskamer, moet je bij betalen voor een wegwerpbeker. Het is dus voordeliger als je je eigen herbruikbare beker meeneemt. Deze WWF KeepCup is dus goed voor het milieu én voor je portemonnee!

 

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk