Nieuw
Omschrijving

Wist jij dat brood volgens het Voedingscentrum op de eerste plaats staat op de lijst met voedsel dat het vaakst wordt weggegooid. Geschat gooien Nederlandse huishoudens zo’n 2 miljoen kilo per week aan broodproducten weg.

En als je je dan ook nog realiseert dat elk brood in een plastic zak zit, dan kunnen we in één klap twee zaken oplossen met de herbruikbare broodzak van BROODNODIG®. Een duurzaam alternatief voor het bewaren van brood.

Ga het eenmalig gebruik van plastic tegen door de broodzak mee te nemen naar de bakker of de (super)markt. De zak is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Zit jouw heerlijke brood in je nieuwe broodzak? De speciaal ontworpen rol- en kliksluiting is te gebruiken als handvat dus neem jouw gevulde broodzak mee naar huis als een shopper.

100% gerecycled – Volledig vervaardigd uit niet-giftige en voedselveilige plastic drinkflessen (RPET) & BPA-vrij.

Speciaal ontworpen voor thuisbakkers – Bewaar jouw zelfgebakken brood en lekkernijen maandenlang in de vriezer. Zonder verlies van smaak en textuur. De gemakkelijke sluiting bevriest niet.

Verstelbaar formaat – dus geschikt voor jouw kleine, (hele) grote & hoge broden

Gladgestreken voering – Broodkruimels en andere verdwaalde etensresten? De gladgestreken voering is snel én makkelijk weer schoon. Da’s wel zo hygiënisch.

Mechanisch i.p.v. chemisch geproduceerd voor een lagere Co2 uitstoot.

Verpakt in gerecycled verpakkingsmateriaal.

Bedrukt met eco-vriendelijke vegan folie.

Hoe en wat

Broodnodig® streeft naar een circulaire economie, en biedt daarom een assortiment aan kwalitatief hoge en bovenal Broodnodige alternatieven op single-use plastic. Uiteraard in een stijlvol jasje! Dat zijn duurzame producten waar iedereen blij van wordt: jij, je vrienden én de planeet.

Specificaties
Merk:
Broodnodig
Kleur:
Golden harvest (oranje met bruin)
Materiaal:
100% gerecycled plastic
Afmetingen:
44x30cm
Wasadvies:
Kruimels verwijder je simpelweg door de boterhamzak binnenstebuiten te keren en de zak uit te kloppen. Je hoeft de zak in principe niet te wassen. Doe je dat liever wel? Dan is een handwas met lauwwarm water voldoende. Laat je boterhamzak daarna goed uitdrogen. We raden je aan om met de hand te wassen, omdat dit de meest milieuvriendelijke manier is. Je kunt dit product ook wassen in de wasmachine, maar dat raden we af omdat de metalen gesp je wasmachine kan beschadigen.
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

Dubbel duurzaam

De Herbruikbare Broodzak is ontwikkeld voor én door duurzaamheid. Zo bestaat iedere broodzak uit 5 gerecycleerde PET-flessen, bespaar je op het gebruik van plastic zakken én voorkom je dat je oud geworden brood moet weggooien.

Dit vind je misschien ook leuk