Omschrijving
Samen op zoek naar een wereld met groene bossen vol dieren, oceanen zonder plasticsoep en een gezond klimaat!
 
In Janouk zoekt een duurzame wereld legt WWF-ambassadeur Janouk Kelderman iedereen van 9 jaar en ouder uit wat klimaatverandering is en wat de gevolgen daarvan zijn. Wat houdt het woord duurzaam nou eigenlijk in en hoe zou een duurzame wereld eruit moeten zien? En nog veel belangrijker: hoe kun je daar zelf aan bijdragen?
 
Janouk Kelderman, die je kent van ZAPP, komt met goede ideeën en haalbare tips met behulp van het Wereld Natuur Fonds. In Janouk zoekt een duurzame wereld vertelt ze je in heldere taal alles wat je moet weten over onder andere plastic, ontbossing, het stikstofprobleem, zeespiegelstijging, voeding, klimaat en CO²-uitstoot. In ieder hoofdstuk komen bekende experts aan het woord. Denk aan fijne kooktips van Lisa Goes Vegan, de gekste plastic vondsten op zee van Boyan Slat en rete-interessante weetjes over het klimaat van wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Daarnaast staat het boek bomvol met tips, recepten, proefjes en DIY’s over wat jij zelf kunt doen om de wereld een beetje duurzamer te maken.
 
We hebben maar één wereld, laten we er zuinig op zijn. Elke kleine stap is er één, samen kunnen we de wereld duurzamer maken. Jij ook. Doe je mee?
 
Specificaties
Afmetingen:
21,6 x 14,1 cm
Aantal pagina's:
176
Auteur:
Janouk Kelderman
Publicatie jaar:
2020
ISBN nummer:
9789021577562

Enkele pagina's uit het boek

Dit vind je misschien ook leuk