Geef een gift

Shutterstock / Gustavo Frazao / WWF

Eenmalige gift

WWF_3FM_Qr_Tag_Website_v1.jpgSteun 3FM Serious Request! Met jouw bijdrage kunnen wij de regenwouden van Zuid-Amerika beschermen en herstellen!

  • Het regenwoud dat er nog is, willen we beschermen. We werken samen met de lokale en inheemse bevolking om branden te voorkomen en bestrijden, illegale ontbossing tegen te gaan en kwetsbare gebieden te beschermen.  
  • Samen met landeigenaren worden geschikte plekken geselecteerd om bos herstellen en te verbinden. We kweken en planten inheemse bomen. Na een jaar herken je het gebied al niet meer terug! 

3FM Serious Request in actie voor WWF

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika. En voor jou! Want deze bossen zijn onmisbaar in onze strijd tegen klimaatverandering. Door geld in te zamelen kunnen we de regenwouden in Zuid-Amerika beschermen én herstellen. Doe mee, let it grow!

Lees meer over 3FM Serious Request 2021

Deel 3FM Serious Request

Inspireer je vrienden, familie en kennissen. Deel Serious Request en... Let it Grow!

WWF_Social_Iconen_Grijs_Facebook.png WWF_Social_Iconen_Grijs_Whatsapp.png WWF_Social_Iconen_Grijs_Linkedin.png WWF_Social_Iconen_Grijs_Twitter.png WWF_Social_Iconen_Grijs_mail.png

#3FM #SR21 #LetItGrow

WWF Frankrijk / Emmanuel Rondeau