Nieuw
Omschrijving

Onze populaire circulaire t-shirts zijn nu uitgebreid met een kinderlijn. Hetzelfde draagcomfort en uiteraard ook 100% plasticvrij. Maar dan in kindermaten.

We starten met twee bedrukkingen: deze stoere tijger en het vrolijke kleine olifantje.

Ook voor deze kinder t-shirts is geen mix van materialen gebruikt waardoor het perfect is voor recycling. Is je kind uit het shirt gegroeid dan kan er zonder moeite nieuwe kleding van worden gemaakt.

En mocht je kleine het witte shirt met buitenspelen vies hebben gemaakt, weet dan dat het op 40 graden te wassen is in de machine; de wasvoorschriften staan met inkt op waterbasis in het shirt gedrukt. Dus er is ook geen extra materiaal voor een label gebruikt. Het enige 100% plastic vrije shirt in de markt.

Gewoon het perfecte circulaire kinder t-shirt.

Hoe en wat

Dit shirt past in de circulaire economie; het is ontworpen en geproduceerd voor hergebruik. Daarom is het volledig van één materiaal gemaakt: organisch katoen. Wanneer er nieuwe kleding van gemaakt moet worden hoeven de materialen niet eerst gescheiden te worden.

Specificaties
Merk:
WWF x Easy Essentials
Kleur:
Wit
Materiaal:
100% organisch katoen, geen mix van stoffen; mono materiaal
Bron:
Portugal
Maat:
3-4 jaar (98-104)
Wasadvies:
wasmachine op 40°
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Ernstig bedreigde dier- of plantensoort (CR, critically endangered, 5)

Dit vind je misschien ook leuk

WWF kinder t-shirt - Olifantje - wit

Wit kinder t-shirt met olifantje uit eigen WWF-colectie

€ 19,90

Coq en Pâte kinder t-shirt - Tijger - groen

Vrolijk groen tijger t-shirt voor kids.

€ 19,90

Coq en Pâte kinder t-shirt - Zebra - geel

Vrolijk geel zebra t-shirt voor kids.

€ 19,90