Omschrijving

Ons t-shirt met panda-opdruk is gemaakt van 100% organisch katoen en draagt enorm soepel. Er is geen mix van materialen gebruikt waardoor het perfect is voor recycling. Ben je uitgekeken op het shirt dan kan er zonder moeite nieuwe kleding van worden gemaakt. Ook voor de bedrukking is gekozen voor een duurzame oplossing: inkt op waterbasis.

Dit unisex model is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft naast de opdruk op de borst een subtiel WWF-logo in de nek. Het is wasbaar in de machine; de wasvoorschriften staan in het shirt gedrukt. Dus er is ook geen extra materiaal voor een label gebruikt. Het enige 100% plastic vrije shirt in de markt.

Gewoon het perfecte circulaire t-shirt.

Hoe en wat

Dit shirt past in de circulaire economie; het is ontworpen en geproduceerd voor hergebruik. Daarom is het volledig van één materiaal gemaakt: organisch katoen. Wanneer er nieuwe kleding van gemaakt moet worden hoeven de materialen niet eerst gescheiden te worden.

Specificaties
Merk:
Easy Essentials
Kleur:
Wit
Materiaal:
100% organisch katoen, geen mix van stoffen; mono materiaal
Maat:
XXS
Wasadvies:
wasmachine op 40°
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

Dit vind je misschien ook leuk

Circulair t-shirt - panda - dames

Wit circulair t-shirt met panda opdruk - dames

€ 31,95

Retro sokken wit met panda logo

Witte retro sokken met WWF logo - in verschillende maten

€ 7,99

Circulair t-shirt - wit - unisex

Basic wit circulair t-shirt - unisex

€ 25,95

Circulair t-shirt - wit - dames

Basic wit circulair t-shirt - dames

€ 25,95